SAMSUN

Canik'te Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

 
 69
Canik'te Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Canik Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliği büyük ilgi gördü
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliği büyük ilgi gördü

Yürüyüşün sonunda Canik Belediyesi tarafından seçmeli ders olarak Bisiklet Modülü'nü seçen Başalan Ortaokulu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı.

Canik Belediyesi ile Halk Sağlığı Müdürlüğü vatandaşları yürüyüş yapmaya teşvik etmek amacıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenledi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ile Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'ndan başladı. Mekke Caddesi ve Ulus Caddesi'nde yürüyen katılımcılara vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Pankart ve dövizlerle vatandaşların sağlıklı yaşam için günde 10 bin adım yürüyüş yapmaya davet edildiği etkinlik Canik Belediyesi önünde sona erdi.

GENÇ'TEN ÇOCUKLARA BİSİKLET

Yürüyüş sonunda seçmeli ders olarak Bisiklet Modülü'nü seçen Başalan Ortaokulu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı. Çocuklara bisikletlerini Başkan Osman Genç ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu birlikte teslim etti. Etkinlikte konuşan Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak sağlıklı yaşam için spor yatırımlarına önem verdiklerini belirterek, yaptıkları spor tesisleri ile gençleri ve kadınları spora yönlendirdiklerini söyledi.

HEDEF, SAĞLIKLI TOPLUM

Yaptıkları eğitim, kültür, sanat yatırımları ile bilgili ve donanımlı bir gençlik yetiştirmenin yanında spor yatırımları ile de çocuk ve gençlerin fiziken de gelişimlerini sağladıklarını ifade eden Genç, "Canik Belediyesi olarak sağlıklı bir toplum hedefliyoruz. Bu noktada spora en çok yatırım yapan belediyeyiz" dedi.

Sağlıklı yaşam için günde 10 bin adım atmayı tavsiye eden İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu da, spora ve etkinliğe katkılarından dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0