SAMSUN

Canik'te Öğretmenlere Özel Kutlama

 
 103
Canik'te Öğretmenlere Özel Kutlama - Canikli eğitimciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çok özel yaşadı
Bafra Haber

 |  - Canikli eğitimciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çok özel yaşadı

Öğretmenler Başkan Osman Genç'in verdiği yemekte buluşurken, Türk Halk Müziği Korosu, özel konseriyle eğitimcilere keyifli bir akşam yaşattı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Canik Kültür Merkezi'nde eğitimciler için yemek verdi. Yemekte bir araya gelen ve kaynaşma imkanı bulan öğretmenler, yemeğin ardından CKM Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri'nde farklı bir akşam yaşadı. Koro solistleri tarafından söylenen müzikler eşliğinde eğlenen eğitimciler, Öğretmenler Günü'nü doyasıya yaşadı.

"2023 HEDEFİNDE PAYLARI BÜYÜK"

Öğretmenlerin geleceği şekillendiren en önemli aktörler olduğuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, "İlk emri 'Oku' olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için, öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmen insan yetiştirendir. Dolayısıyla sağlam nesiller öğretmenlerimize bağlıdır. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin büyük payı olacak" dedi.

"ÇEVRELERİNE IŞIK VERİYORLAR"

Kendisinin de eski bir öğretmen olduğunu hatırlatan Genç, "Şehrimize, memleketimize hizmet etmeye çalışan bizim gibi insanlar varsa bunun temelini atan öğretmenlerimizdir. Biz onlara minnetimizi ve şükranımızı ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyor. Hem yemekte bir araya gelerek hem de konser etkinliği düzenleyerek öğretmenlerimize güzel bir gece yaşatmak istedik. Böyle güzel bir gecenin devamı mutlaka olacaktır. Çevrelerine ışık veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

GENÇ'E ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Konser sonunda Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde bulunan 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi öğretmenleri, Başkan Osman Genç'e perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo hediye ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Geceye Başkan Genç'in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Yetik, Şube Müdürleri, Başkan Yardımcıları Alican Usta, İrfan Göz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

GENÇ'E ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Öte yandan, Canik Belediyesi çalışanları, eski bir eğitimci olan Başkan Osman Genç'e sürpriz yaparak, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Gün içerisinde çeşitli programlara katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, programlardan dönüşünde belediye binasında sürprizle karşılaştı. Canik Belediyesi çalışanları, makamına geçen Başkan Genç'i 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlattıkları pasta ile karşıladı. Eski bir öğretmen olan Başkan Osman Genç, personelinin 24 Kasım'da kendisinin Öğretmenler Günü'nü kutlamasından büyük mutluluk duydu.

"ONUR DUYUYORUM"

Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli ile birlikte pastasını kesen Başkan Osman Genç, Öğretmenler Günü'nde kendisine böyle bir sürpriz hazırlayan çalışanlara teşekkür etti. Başkan Genç, "Eski bir eğitimci olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlanmak oldukça güzel. Bize göre öğretmenlik en kutsal meslektir. Çünkü onlar insan yetiştiriyor ve bir bakıma geleceğimizi şekillendiriyor. Bu nedenle eski bir eğitimci olmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Öğretmenlere Özel Kutlama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0