SAMSUN

Canik'te Meclise Dualı Açılış

 
 233
Canik'te Meclise Dualı Açılış - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eylül ayı ilk meclis toplantısını, meclis üyelerine şehitlerin ruhuna dua okutarak açtı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eylül ayı ilk meclis toplantısını, meclis üyelerine şehitlerin ruhuna dua okutarak açtı

Canik Belediyesi eylül ayı ilk meclis toplantısı dualarla açıldı. Canik Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Osman Genç, meclis toplantısının açılışında meclis üyelerinden, özellikle son günlerde hunharca saldırılar sonucu şehit düşen polis ve askerlerin ruhuna bir Fatiha ve üç İhlas suresinin okunmasını istedi. Meclis üyeleri, okudukları sureleri şehitlerin ruhuna bağışladı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Meclis açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Şehitlerimiz ülkemizin kahramanlarıdır. Şehrimiz ve ülkemiz için kararlar aldığımız meclis toplantımızda şehitlerimizi unutmamız mümkün olamaz. Kahraman Türk askeri ve polisimiz, hainlere gereken cevabı tarihte olduğu gibi bugün de verecektir. Türkiyemiz, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde yükselişini sürdürecektir" dedi.

BARIŞ DOLU BİR DÜNYA

Türkiye'nin istikrarını bozmak isteyenlere karşı asker ve polisin mücadelesini sürdüreceğini belirten Başkan Genç, "Temennimiz elbette barış içerisinde, huzur içerisinde yaşayan bir Türkiye. 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde başta ülkemiz olmak üzere, mazlum coğrafyalarda ve tüm dünyada mutlu ve huzurlu bir dünya diliyorum. Bu vesileyle ülkemiz ve bu ülke insanının huzuru için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Meclise Dualı Açılış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0