SAMSUN

Canik'te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor

 
 491
Canik'te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor - Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 2
Bafra Haber

 |  - Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 2

etabı olan Yeni Mahalle (Hurdacılar alanı) Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kamulaştırma ve kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2011 yılında bir takım engellemelerle durdurulan ve vatandaşların mağdur edildiği Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda yeniden başladığının müjdesini verdi.

TOKİ ile birlikte Türkiye'nin önemli Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Canik Kuzey Yıldızı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçirerek toplam 2 bin 304 konutu hak sahiplerine teslim eden Canik Belediyesi, şimdi de projenin 2. etabı olan Yeni Mahalle (Hurdacılar alanı) Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kamulaştırma ve kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladı. Yaklaşık 81 dönüm alanda uygulanacak projenin kamulaştırma işlemlerine yeniden başlandığının müjdesini veren Başkan Genç, "2011 yılında bir takım engellemelerle durdurulan ve vatandaşların mağdur edildiği Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi, TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda yeniden başladı. TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan'a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

YENİ MAHALLE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Başkan Genç şu bilgileri verdi: "2011 yılında bir takım çevrelerin bilgi kirliliği yaparak kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği ve vatandaşlarımızın kandırıldığı Yeni Mahalle (Hurdacılar Alanı) Kentsel Dönüşüm Projesi, TOKİ Başkanımızla yapılan istişareler sonucu yeniden başladı. Yaklaşık 81 dönüm alanda uygulanacak proje kapsamında kamulaştırma işlemleri ve kentsel dönüşüm faaliyetleri bugünden sonra hız kazanacak. TOKİ Başkanlığımızın almış olduğu bu kararla vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiş bulunmaktayız. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışıyoruz. Hedefimiz gülen şehir."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0