SAMSUN

Canik'te Kaynaşma Yemeği

 
 79
Canik'te Kaynaşma Yemeği - Canik Belediyesi personeli ve aileleri, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi personeli ve aileleri, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe Başkan Osman Genç'in yanı sıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Bembir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Personelin aileleriyle birlikte kaynaşma imkanı bulduğu yemekte, Başkan Genç, Canik Belediyesi'nin dünya standartlarının üzerinde marka bir belediye olduğunu söyledi.

Yemekte konuşan Genç, "Dünya standartlarının üstünde, Samsun'u dünyaya açan bir belediyeyiz. Logomuz dünya üçüncüsü. Suriye'de, Bangladeş'te, Somali'de, Çad'da, Canik Belediyesi'ni ve eserlerini görürsünüz. Canik Belediyesi bir markadır. Bu markayı daha yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. Eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ilçemize geldi. Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da ilçemize iki kere geldi. Canik Kültür Merkezi, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve belediye hizmet binamızı açtı. Canik, ilçemize gelen Cumhurbaşkanımız ve eski Başbakanımız üzerinde iz bırakan bir ilçedir" dedi.

"BİZ BİR EKİBİZ"

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Genç, "Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Biz bir ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde her çalışanımızın emeği var. Benim için sokakları süpüren bir işçi kardeşimizle Belediye Başkanı arasında bir fark yoktur. Amacımız halkımıza hizmet etmek, onları mutlu etmektir. 11 yılda eğitim, kültür, sanat, spor yatırımları başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve ticaret gibi yatırımlarla şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda şehrimizi 2023'e hazırlıyoruz" diye konuştu.

Yeni medeniyet tasavvuru çerçevesinde yeni neslin inşası için önemli yatırımlar yaptıklarına işaret eden Başkan Genç, "Çocuk ve gençlerimiz için 8.8 milyon lirası okullarımıza olmak üzere eğitime toplam 35 milyon liralık yatırım yaptık. Tiyatro okulu kurduk. Düzenlediğimiz Çocuk ve Şehir Sempozyumumuz, geleceğimiz için önemlidir. Sadece çocuk ve gençlerimizi değil, anne-babaları da eğitimin içine dahil ettik. Amacımız çocuklarımız akademik alanda kendilerini geleceğe hazırlarken, ahlaki ve manevi değerlerini bilen bir gençlik yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

"MECLİS'E 9 MİLLETVEKİLİ GÖNDERECEĞİZ"

Konuşmasında 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçim'in önemine de değinen Başkan Genç, şunları söyledi: "7 Haziran, şehrimiz ve ülkemiz için olduğu kadar Canik için de önemli bir seçim. Çünkü ilçemizden ilk kez bir milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceğiz. İnşallah Milletvekili adaylarımızı da Meclis'e göndereceğiz ve ilimizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Kaynaşma Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0