SAMSUN

Canik'te Huhteşem Kadir Gecesi

 
 584
Canik'te Huhteşem Kadir Gecesi - Kadir Gecesi'nde herkes Filistin için Canik'te toplanacak
Bafra Haber

 |  - Kadir Gecesi'nde herkes Filistin için Canik'te toplanacak

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda dünya birincisi imamların okuduğu Kur'an sesleri yükselecek, binlerce el Filistin için Müftü Hayrettin Öztürk'ün yapacağı dua ile semaya açılacak.

Canik Belediyesi vatandaşlara hem manevi iklimine uygun dolu dolu bir gece yaşatmak, hem de İsrail'in zulmü altında ezilen Filistin'e dua etmek amacıyla Çarşamba akşamı Kadir Gecesi Özel Programı düzenliyor. Vatandaşların Filistin için biraraya geleceği ve birlikte iftarın açılacağı gecede, Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Şampiyonları Mısırlı Dr. Ahmed Naina ve İranlı Muhammed Said Tusi ile İlkadım Beyazıt Camii İmam Hatibi Yusuf Koç, Çarşamba Rıdvanpaşa Camii İmam Hatibi Hüseyin Altınışık ve Yenidoğan Camii İmam Hatibi Ali Osman Çetin'in Kur'an-ı Kerim ziyafeti gerçekleşecek.

"ADNAN MENDERES'TE BULUŞALIM"

Gönüllerin Filistin için birleşeceği gecenin ilerleyen saatlerinde ise Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, İsrail'in saldırısı altındaki Filistin için dua yaptıracak. Dr. İhsan Şenocak'ın Filistin ve Kadir Gecesi konulu sohbetinin yer aldığı ve sabaha kadar sürecek etkinlik kapsamında vatandaşlar sahuru da birlikte yapacak. Etkinlik, sabah namazının kılınmasının ardından sona erecek. Canik Belediyesi olarak bu tür manevi etkinlikleri önemsediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, tüm vatandaşları Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek Kadir Gecesi'ne davet etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Huhteşem Kadir Gecesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0