SAMSUN

Canik'te Belediyeden Ücretsiz İnternet Hizmeti

 
 374
Canik'te Belediyeden Ücretsiz İnternet Hizmeti - Canik Belediyesi Samsun'da bir ilki gerçekleştirerek, ücretsiz internet uygulamasını Canik'te başlattı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi Samsun'da bir ilki gerçekleştirerek, ücretsiz internet uygulamasını Canik'te başlattı

İlk etapta pilot iki mahallede yararlanılan ücretsiz internet, zamanla diğer mahallelerde yaygınlaştırılacak.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim öncesi verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi. Canikli öğrencilerin ve vatandaşların yararlanması amacıyla projelendirilen ücretsiz internet uygulaması ilk etapta pilot bölge seçilen Karşıyaka Mahallesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi'nin bir bölümünde hayata geçti. Ücretsiz şifre ile bağlanılabilen internetten yararlanmaya başlayan vatandaşlar da uygulamadan son derece memnun. Ücretsiz internet, diğer mahallelerde de yaygınlaştırılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Seçim öncesi verdikleri sözleri unutmadıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hanımlar için El Emeği Göz Nuru Çarşısı sözümüz vardı, bunu yerine getiriyoruz. Yine ücretsiz internet de önem verdiğimiz bir projemizdi. Şimdi bunu da yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ücretsiz internet özellikle öğrencilerimiz için önem taşıyor. Çünkü artık internet doğru kullanıldığında eğitimin bir parçası haline geldi. Çocuklarımızın, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaları için çalışıyoruz" dedi.

Zamanla diğer projeleri de sırasıyla hayata geçireceklerini hatırlatan Başkan Genç, "Biz yapamayacağımız hiç bir sözü vermedik. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Canik'in her alanda gelişimini sağlayarak, ilçemizi 2023'e hazırlıyoruz. Sadece ilçemizin değil, aynı zamanda çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, ailelerimizin de gerekli donanımlarını sağlayarak, daha sağlıklı bir şehir ve gelecek amacındayız. Canik'te halkımız için farklı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Belediyeden Ücretsiz İnternet Hizmeti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0