SAMSUN

Canik'te Belediye Çalışanlarına Göz Muayenesi

 
 369
Canik'te Belediye Çalışanlarına Göz Muayenesi - Canik Belediyesi çalışanları, Dünya Göz Hastanesi tarafından göz muayenesinden geçirildi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi çalışanları, Dünya Göz Hastanesi tarafından göz muayenesinden geçirildi

Tıbbi cihazların kullanıldığı muayenehanede çalışanların gözlerinde önemli bir sorun tespit edilmedi. Canik Belediyesi olarak bütün çalışanlarla bir ekip olduklarına işaret eden Başkan Osman Genç, "Halkımıza hizmet etme noktasında her bir çalışanımız bizim için değerli. Bu noktada Dünya Göz Hastanesi gibi ciddi bir kurum tarafından yapılan göz muayenesi çalışanlarımızın göz sağlığı açısından önemli" dedi.

Gözlerin dünyanın güzelliklerini gösteren, insanları hayata bağlayan, öğrenme ve algılama yeteneğini harekete geçiren ilk ve en önemli organlardan olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çalışanlarımızın sağlığıyla ilgilenmeyi de bir hizmet alanı olarak görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde zaten Dünya Göz Hastanesi ile indirim protokolü imzalamıştık. Çalışanlarımızın gözünde önemli bir problem olmaması sevindirici" diye konuştu. Göz muayenesi belediyede gün boyunca devam etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Belediye Çalışanlarına Göz Muayenesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0