SAMSUN

Canik'in Kalitesi İso 9001 İle Taçlanıyor

 
 202
Canik'in Kalitesi İso 9001 İle Taçlanıyor - Canik Belediyesi, TS EN İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında kalite yönetim sistemi kurma çalışmalarını sürdürüyor
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi, TS EN İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında kalite yönetim sistemi kurma çalışmalarını sürdürüyor

TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı için hazırlıklarını daha önceden başlatan Canik Belediyesi, kalite yönetim sistemi kurulması amacıyla çalışanlarını eğitiyor. TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğü tarafından zaman zaman verilen eğitimlerde, belediye personeli standartlara uygun hizmet edilmesi yönünde bilgilendiriliyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bu sistemin hayata geçmesiyle birlikte hizmetlerimizi uluslararası standartta, etkin ve kaliteli bir anlayış içerisinde yürüteceğiz. TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi ile vatandaşa sunduğumuz hizmet kalitesini taçlandıracağız" dedi.

ULUSLARARASI STANDART

Vatandaş odaklı hizmet anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Uluslararası bir yönetim standardı olan TS EN ISO 9001:2008 standardının şartlarını karşılayacak bir kalite yönetim sistemini belediyemize kurmak amacıyla daha önce çalışmalarımızı başlatmıştık. Bu sistemin kurulması kapsamında önce personelimizin buna adaptasyonu sağlamak amacıyla eğitimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Sürecin eğitim organizasyonları, sistem kurulum çalışmaları ve nihai belgelendirme aşaması var. Teknolojik yapısı ile dikkat çeken yeni hizmet binamızda kalite standardımızı ülkemizin ve dünyanın en önemli standartlar teşkilatlarından biri olan Türk Standartları Enstitüsü'nden alacağımız belge ile tescilleyeceğiz" diye konuştu.

YENİ BİR UFUK

Canik'in Türkiye'nin gözbebeği haline geldiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında kalite yönetim sistemi ile yeni bir ufuk açıyoruz. Sunmuş olduğumuz belediyecilik hizmetlerinde, iyinin ve iyileşmenin sonu yok. Bundan hareketle kalitenin sürekliliğini sağlamak ve sistemimizi sürekli iyileştirmek temel amacımızdır. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'nin ardından inanıyorum ki TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi'ni alarak Canik Belediyesi'ni uluslararası standartlarda bir seviyeye yükselteceğiz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'in Kalitesi İso 9001 İle Taçlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0