SAMSUN

Canik Ve Oka'dan İşbirliği Protokolü

 
 121
Canik Ve Oka'dan İşbirliği Protokolü - Canik Belediyesi ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında işbirliği protokolü imzalandı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında işbirliği protokolü imzalandı

Buna göre finansörlüğünü OKA'nın yapacağı projeler kapsamında, kurumsal kalitenin artırılması hedefleniyor.

Canik Belediyesi, kurumsal kaliteyi artırmak ve kurumsal kapasiteyi geliştirmek amacıyla OKA ile işbirliği yapıyor. Ortak çalışma kapsamında Canik Belediyesi ile OKA arasında protokol imzalandı. İç Kontrol Sistemi başlığı altında Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ile OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen'in imzaladığı protokol kapsamında kurumsal kalitenin artırılmasını hedefleyen belediye, OKA destekli başka çalışmalar da yürütecek.

PERSONELE KALİTE EĞİTİMİ

Protokol kapsamında önümüzdeki günlerde OKA uzmanları ile Canik Belediyesi İnsan Kaynakları Birimi yetkilileri bir araya gelerek çalışma kapsamını görüşecekler. Buna göre Canik Belediyesi tarafından hazırlanan OKA destekli proje çerçevesinde Canik Belediyesi çalışanlarına kurumsal kaliteyi artırıcı eğitimler verilecek.

ORTAK ÇALIŞMA SÜRECEK

Ajans olarak kurumlara ve insanlara faydalı projeleri desteklediklerini belirten OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Canik Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği neticesinde önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Canik Belediyesi ile bundan sonra da ortak çalışmalarımızın artarak devam etmesini umuyorum" dedi.

OKA'YA TEŞEKKÜR

Canik Belediyesi olarak Kurumsal Dönüşüm kapsamında bugüne kadar personele yönelik birçok eğitim programları düzenlediklerine işaret eden Başkan Yardımcısı Alican Usta da, "Canik Belediyesi çok kaliteli bir kurum. Birkaç önemli kurumun kullandığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni biz çok daha önce kullanmaya başladık. Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile çağımızın gerektirdiği en üst kalitede bir kurumsal yapısı mevcut. Ancak gelişim statik bir şey değildir. Her gün kendinizi yenilemek zorundasınız. Amacımız kurumsal kaliteyi artırmak. Güzel bir işbirliğine adım attığımız Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra işbirliğimiz sürecektir" diye konuştu.

Usta, OKA projelerinin yanı sıra AB destekli hibe projeleri çalışmaları da yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik Ve Oka'dan İşbirliği Protokolü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0