SAMSUN

Canik İlçesi Kalitesini Iso 9001 İle Tescilledi

 
 113
Canik İlçesi Kalitesini Iso 9001 İle Tescilledi - TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında Kalite Yönetim Sistemi kurma çalışmalarını tamamlayan Canik Belediyesi, Karadeniz'de ISO 9001:2008 belgesini alan ilk belediye oldu
Bafra Haber

 |  - TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında Kalite Yönetim Sistemi kurma çalışmalarını tamamlayan Canik Belediyesi, Karadeniz'de ISO 9001:2008 belgesini alan ilk belediye oldu

Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak dünya standartlarında evrensel bir belediyecilik yaptıklarını söyledi.

Canik Belediyesi 3 ay önce başlattığı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı kapsamında Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlayarak, ISO 9001:2008 belgesi aldı. Çalışmalarını kısa sürede tamamlayan ve Karadeniz'de ISO 9001:2008 belgesini alan ilk belediye olan Canik Belediyesi, böylece kalitesini de tescillemiş oldu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi ile vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini taçlandırdık" dedi.

ULUSLARARASI STANDART

Vatandaş odaklı hizmet anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Uluslararası bir yönetim standardı olan TS EN ISO 9001:2008 standardının şartlarını karşılayacak bir kalite yönetim sistemini belediyemize kurmak amacıyla daha önce çalışmalarımızı başlatmıştık. Bu sistemin kurulması kapsamında personelimizin buna adaptasyonunu sağlamak amacıyla eğitimler oldu. Biz belediye olarak zaten çok önceden kalite konusunda dünya standartlarını yakaladığımız için süreç çok kısa sürdü. Teknolojik yapısı ile dikkat çeken yeni hizmet binamızda kalite standardımızı ülkemizin ve dünyanın en önemli standartlar teşkilatlarından biri olan Türk Standartları Enstitüsü'nden aldığımız belge ile tescilledik" diye konuştu.

'EVRENSEL BELEDİYECİLİK'

Canik'in Türkiye'nin Gözbebeği olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi ile yeni bir ufuk açtık. Sunmuş olduğumuz belediyecilik hizmetlerinde, iyinin ve iyileşmenin sonu yok. Bundan hareketle kalitenin sürekliliğini sağlamak ve sistemimizi sürekli iyileştirmek temel amacımızdır. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'nin ardından inanıyorum ki TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesini alarak Canik Belediyesi'ni resmi olarak da uluslararası standartlarda bir seviyeye yükselttik. Canik Belediyesi olarak dünya standartlarında evrensel bir belediyecilik yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik İlçesi Kalitesini Iso 9001 İle Tescilledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0