SAMSUN

Canik Belediyesi Ve Dünya Göz İşbirliği

 
 301
Canik Belediyesi Ve Dünya Göz İşbirliği - Canik Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi arasında, personel ve birinci dereceden yakınlarına tüm muayene ve tedavilerde indirim uygulanmasını öngören bir işbirliği protokolü imzalandı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi arasında, personel ve birinci dereceden yakınlarına tüm muayene ve tedavilerde indirim uygulanmasını öngören bir işbirliği protokolü imzalandı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Samsun Dünya Göz Hastanesi Müdürü Ali Öztürk arasında imzalanan protokolle, personel ve birinci derecede yakınlarına SGK anlaşması indirimi üzerine tüm tedavi ve muayenelerde ek bir indirim daha uygulanacak. Uygulama, protokol çerçevesinde Samsun dışında bulunan diğer illerdeki hastane merkezlerinde de geçerli olacak.

Çalışanlarının sosyal haklarını gözettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Biz çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz, iyi bir ekibiz. Canik halkına birlikte hizmet ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızın her platformda haklarını gözetmek ve korumak için girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz. Bugün Dünya Göz Hastanesi ile personelimize yönelik muayene ücretlerinin indirimi noktasında bir protokol imzaladık. Personelimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Samsun Dünya Göz Hastanesi Müdürü Ali Öztürk ise Dünya Göz Hastaneleri kalitesini Canik Belediyesi ile buluşturacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik Belediyesi Ve Dünya Göz İşbirliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0