GÜNDEM

Caminin İmamı Komşunun Karısı İle

 
 15315
Caminin İmamı Komşunun Karısı İle - Samsun`un Bafra İlçesinde bir İmamla gönül ilişkisi yaşayan eşine boşanma davası açan şahıs, yuvasını yıkan imam hakkında soruşturma açılması için Kaymakamlığa ve İlçe Müftülüğüne şikâyette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde bir İmamla gönül ilişkisi yaşayan eşine boşanma davası açan şahıs, yuvasını yıkan imam hakkında soruşturma açılması için Kaymakamlığa ve İlçe Müftülüğüne şikâyette bulundu.

Şehirlerarası bir otobüs şirketinde şoför olarak çalışan Yaşar B., uzun yola gittiğinde Telefonla eşi Sultan B.`yi  aradığında sürekli meşgul olmasından şüphelendi.
Otobüs şoförü eşini 2 ay dedektif gibi takip ederek mahalle camisinde görevli imamla gönül ilişkisi içerisinde olduğunu öğrendi. Eşinin telefonlarını takibe aldı. Telefon trafiğinden cami imamı çıktı. Olayı öğrenen Yaşar B. , yaşadığı stres nedeniyle işinden de oldu.

 MEŞGUL TELEFONLARDAN ŞÜPHELENDİ 

Yaşar B. "Şehir dışında olduğumda  eşimi telefonla aradığımda eşimin telefonu sürekli meşgul çalıyordu. Bunu eşime sorduğumda akrabaları ile görüştüğünü söylüyordu. Bende akrabalarını aradığımda "Öyle bir şey yok " yanıtı alınca durumdan şüphelendim. Bunun üzerine eşimi takibe aldım. Sonunda evimin karısında bulunan cami imamı M. Y.  ile ilişkisi olduğunu ortaya çıkarttım. Eşim önce inkar etse de sonradan bir hata yaptığını söyleyerek olayı doğruladı.

İMAMIN YAPMIŞ OLDUĞU AHLAKSIZLIKTIR
10 yıllık eşimi babasının evine göndererek boşanma davası açtım. Mahallemizde cami imamı olan evli ve çocuk sahibi bir insanın evli bir bayanla gönül ilişkisi yaması büyük bir ahlaksızlıktır. Kendisine güvendiğimiz mahallemizin imamının yapmış olduğu ahlaksızlık ile yuvam yıkıldı. Beni toplum içerisinde küçük düşürdü. Bu şekilde ahlaksızlık tavırlar sergileyen bir insanın camide imam hatiplik yapması mümkün değildir. Bu şahsın sorumlu olduğu makamlar tarafından gerekli cezaya çarptırılmasını istiyorum. Kaymakamlığa ve müftülüğe dilekçe verdim konunun araştırılmasını istiyorum. Savcılığa da gerekli suç duyurusunda bulunacağım " şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Caminin İmamı Komşunun Karısı İle içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0