GÜNDEM

Caffood Cafeteria`dan Örnek Davranış

 
 759
Caffood Cafeteria`dan Örnek Davranış - Caffood Cafeteria yönetimi şehit ailelerine ve gazilere yemek düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Caffood Cafeteria yönetimi şehit ailelerine ve gazilere yemek düzenledi.

Yemekte konuşan Caffood Cafeteria yöneticisi Ahmet Şeker yaptığı konuşmada, "bir haftadır ülkemizde ciddi şekilde sıkıntılar yaşanmaktadır. Caffood Cafeteria yönetimi olarak en azından acılarını hafifletmek bir nebze olsun acılarını dindirmek için bu organizasyonu düzenlemeye karar verdik. Şehit çocukları ve gazi çocukları bundan sonra bizim cafeteria`mızda ücretsiz faydalana bilecekler."ï¿½ Dedi.

Caffood Cafeteria yöneticisi Ahmet Şeker`den sonra söz alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Ülkemizin üzerinde. Oynanan oyunlar devam etmekte ve her gün şehitler vermekteyiz. Unutmayalım ki ikinci bir Türkiye yok. Anadolu`da Anadolu Coğrafya`sında bulunmuş olduğumuz yerde Türk milletine çok görüşmekte. Türk milletinin güçlü olmasından rahatsız olan bütün güçler içerimizden ortaya çıkarmış oldukları.  Kullandıkları satın aldıkları bu uşakları bize karşı kullanmakta gerçekten günümüzde. Ülkeler başka ülkeleri kendi askeriyle genelde işgal etmeye çalışmıyor. Hem o ülkeyi yeni emperyalizm şekli olan, o ülkede içerden satın almış olduğu insanlarla yıkmak, satın almak istiyor. İşte bize oynan oyunda bu."ï¿½ Diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından Caffood Cafeteria yöneticisi Ahmet Şeker şehit yakınları çiçek ve plaket takdim etti. Plaket takdiminden sonra yenilen yemekler ve edilen sohbetlerle program son buldu.

Haber: Emre Şahinol

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Caffood Cafeteria`dan Örnek Davranış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0