SPOR

Cadde Taraftar Gurubundan Teşekkür

 
 1858
Cadde Taraftar Gurubundan Teşekkür - Bafra Cadde Taraftar Grubu sözcüsü Çaça Reis Uğur Şen yaptığı açıklama ile Bafraspor`a katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Cadde Taraftar Grubu sözcüsü Çaça Reis Uğur Şen yaptığı açıklama ile Bafraspor`a katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Uğur Şen (Çaça Reis),`` Yeni sezon itibariyle 5 senedir 1930 Bafraspor Kulübü Başkanlık Görevini Devreden Syn. Hüseyin Çamaş ve Yönetimine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bu Tribünlerde bulunduğumuz süre boyunca bizlere öğretilen Bafrasporluluk ruhuyla Cadde kimliği altında kişilere bağlı kalmadan Bafraspor tribünleri ve camiasına elimizden gelen tüm katkıyı karşılıksız olarak yapmaya çalıştık. Bu süre içerisinde bizlere gerek fiziki, gerek maddi, gerekse manevi olarak destek veren 1930 Bafraspor eski Başkanı sn. Hüseyin Çamaş ve Yönetimine teşekkür ederiz..Genel Kurul Sonucu 1930 Bafraspor başkanı seçilen Sn. Tuncay Özçamca ve yönetimine Bafraspor ailesine hoş geldin diyor ve başarılar dileriz. 1930 Bafraspor tarih, vizyonu ve misyonu, bugün bulunduğu yer olarak tamamen zıt bir görüntü içindedir.1930 Bafraspor Sn. Tuncay özçamca ve ekibine asırlık çınarı hak ettiği yere ve bu sistemin bütün parçalarıyla mücadele edip savaşma ve Türk spor tarihinde beyaz bir sayfa açma görevi vermiştir! Binlerce 1930 Bafraspor taraftarı bu yolda yürümeye her zaman hazırdır ve Bafraspor'umuzu hak ettiği yere götürene kadar savaşacaktır. Sonu ölüm olsa bile yılmayacağız. Yıkılmayacağız. Bafra'da yaşayan ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını teneffüs eden herkesin İlçemizin asırlık çınarı Bafraspor'umuza sahip çıkarak maddi, manevi desteklerini bekliyoruz. . Cadde Taraftar Grubu olarak gençlerin kahve köşelerinden kurtarmak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak sporun sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik olduğu bilinci ile hareket ederek küfre hayır, şiddete hayır sloganı organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Bafra'nın Gençleri için Geleceği için Siz Bafralı Siyasetçilerimizi, İş adamlarımızı, Mülki amirlerimizi ve siz değerli hemşerilerimizi Bafraspor'a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Cadde taraftarı olarak dediğimiz gibi "Biz de bir gün ölürüz ama Bafraspor sen çok yaşa."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cadde Taraftar Gurubundan Teşekkür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0