SAMSUN

Çabes Yönetimi Topluca İstifa Etti

 
 295
Çabes Yönetimi Topluca İstifa Etti - Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) yönetimi, basında çıkan haberler sonrasında yöneticilikten ve üyelikten istifa ettiler
Bafra Haber

 |  - Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) yönetimi, basında çıkan haberler sonrasında yöneticilikten ve üyelikten istifa ettiler

Olağanüstü kongre 14 Eylül'de yapılacak.

ÇABES oyuncuları geçtiğimiz hafta Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda 2014-2015 Engelliler Bölgesel Amatör Ligi hazırlıkları çerçevesinde Samsun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmayı yarıda keserek yönetimi protesto etmişlerdi. Hazırlık maçında mevcut yönetimin ilgisizliği ve kendilerini yalnız bıraktıkları, ilçedeki iş adamları, yöneticiler ve siyasilerin kendilerini yalnız bıraktıklarını ve yardım etmediklerini belirterek tekerlekli sandalyelerinden yere oturarak eylem ve basın açıklaması ile durumu protesto etmişler ve ilçede bu konu büyük yankı uyandırmıştı.

Protesto ve eylemin basında çıkması sonrasında ÇABES Yönetimi, ÇABED Başkanı ve ÇABES oyuncularından Kerim Deniz, ÇABES yöneticilerinden Mustafa Uçar ve diğer yöneticilerin bir araya gelerek acil durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Yapılan görüşmelerde ÇABES yöneticilerinin hem basında çıkan haberlerden rahatsızlık duydukları hem de işleri nedeniyle takıma zaman ayıramadıklarını belirterek, olağanüstü kongreye gitme kararı aldıkları belirtildi.

ÇABES yönetiminin istifası ve akabinde olağanüstü kongre kararı alınması ile birlikte kongrenin 14 Eylül 2014 tarihinde yapılmasına karar verildi. Alınan kongrede yeni ÇABES yönetiminin belirleneceği, aktif olarak görev alacak, takıma zaman ayıracak isimlerden yönetimin oluşturulmasının düşünüldüğü öğrenildi.

ÇABES Başkanı Kerim Deniz, "ÇABES yönetimimizi halisane duygularla ilçemizin önde gelen isimlerinden oluşturarak yola çıkmış ve büyük umutlar bağlamıştık. Ancak yöneticilerin hepsinin farklı ve çok hareketli işleri olmasından kaynaklı takımla çok fazla ilgilenemedikleri görülmüştür. Bu arada elbette ki yaptığımız basın açıklamasına da içerleyen eski yöneticilerimizin aldıkları istifa kararına saygılıyız. Bizler önümüzdeki sürece yüzümüzü çevirdik ve çalışmalarımızı, planlarımızı buna göre yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Deniz, "Bu demek değildir ki eski yöneticilerimizle kırgın ayrıldık. Onların iş yoğunluğu nedeniyle bizlere vakit ayıramamalarından kaynaklı yaşanan sorun bu şekilde çözüme kavuşturuldu ancak bu iş adamlarımız, siyasetçilerimiz ve bürokratlarımız ÇABES takımına yardımlarını sürdüreceklerdir. Biz engellilere bugüne kadar verdikleri destek, özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çabes Yönetimi Topluca İstifa Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0