SAMSUN

Çabes Yeni Sezonu Açtı

 
 182
Çabes Yeni Sezonu Açtı - Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 2015-2016 Sezonuna Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı
Bafra Haber

 |  - Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü 2015-2016 Sezonuna Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezonu açtı. Geçtiğimiz sezon basketbolda etkili oyunuyla adından bahsettiren ve başarılı bir performans sergileyen ÇABES, yeni sezona Çarşamba İlçesi'nde bulunan Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı idmanla başladı.

Antrenmanda yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulunan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, "Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunun çalışmalarına başladı. Fikstür ve grubumuz belli oldu. Grubumuzda Medikal Park Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Kuzeyyıldızı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ve Çorum Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü gibi takımlar var. 8 Kasım'da lig heyecanı başlayacak. İnşallah bu sezon iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Çarşamba'mızı iyi bir sırada temsil etmek istiyoruz. Bunun için sporsever ve engelli dostlarımızı salonlarımızda bekliyoruz. Haftada 3 gün sürekli bir şekilde idmanlarımız devam edecek. Disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum" dedi.

Geçtiğimiz sezon basketboldaki güçlü kadrosuyla sağlam bir istikrarı yakalayan ÇABES'de mevcut kadronun korunduğunu belirten başkan Mustafa Uçar, "Mevcut kadroyu korumaktayız. Alttan gelen yeni oyuncularımız var. Onları da kulübümüze kazandırdık. Puanlamalarını yaptıracağız. Muhtemelen puanlama işlemi Ankara'da gerçekleştirilecek. Bu şekilde katılımlar devam ediyor. Kamuoyunun ve saygı ve sevgilerini göstermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çabes Yeni Sezonu Açtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0