SAMSUN

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Beton Yol

 
 530
Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Beton Yol - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin ilçelerde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını inceledi
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin ilçelerde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını inceledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki alt yapı yatırımları tüm hızıyla sürüyor. İlçelerde bazı yollar betonla kaplanıp sağlamlaştırılıyor bazıları ise sıcak asfalt karışımla konforlaştırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ile birlikte Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin aralıksız devam ettirdiği yol çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak Çarşamba ilçesinin Dikbıyık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan stabilize yolları dolaşan Başkan Yılmaz, daha sonra da beton ve asfalt yol yapım çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını izledi. Çalışan işçilerle sohbet eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yaptıkları çalışmanın geri dönüşünün olmadığını hatırlatarak, hassas davranmalarını istedi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Çarşamba Şube Müdürlüğü yetkililerinden alt yapı yatırımlarıyla ilgili bilgi alan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, ardından Salıpazarı ilçesinin Avut Mahallesi'ne geçti. Burada büyük kısmı tamamlanan beton yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, daha sonra da mahalle halkıyla bir araya geldi.

Avut Mahallesi'nin beton yol yatırımı ile hızla kasabalaşmakta olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, mahalleleri bozuk, çamurlu ve tozlu yollardan kurtaracaklarını söyledi. Tüm ilçelerde alt yapı yatırımlarının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, söz verilen yatırımları tamamlayıp Samsunluların hizmetine sunacaklarını kaydetti. Yolların yapımında Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi sorumluluğuna bakmadıklarının altını çizen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, tüm imkanları bu yatırımlar için seferber ettiklerini de sözlerine ekledi.

Salıpazarlılar ise Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Beton Yol içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0