SAMSUN

Büyükşehirde Birlik Mesaisi

 
 59
Büyükşehirde Birlik Mesaisi - Samsun Belediyeler Birliği, Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği (SAMKUŞ) ve Samsun ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (SAMTAB) meclis toplantıları Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun Belediyeler Birliği, Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği (SAMKUŞ) ve Samsun ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (SAMTAB) meclis toplantıları Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in başkanlığını yaptığı Samsun Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda yapılan seçimlerin ardından söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Belediyeler Birliği olarak önümüzdeki aylarda çeşitli incelemeler yapmak üzere Bosna Hersek'te temaslarda bulunacaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır başkanlığında toplanan Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği Meclis Toplantısı'nda faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından açıklamalarda bulunan Çakır, "Samsunumuzun güzide alanlarından birisi olan Kızılırmak Deltası'na dikkatleri çekmek için büyük gayret içerisindeyiz. Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu doğa harikası olan deltaya verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Dünya çapında önemli bir yer olma yolunda ilerleyen Kızılırmak Deltası için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü çalışmayı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Samsun ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği Meclis toplantısının başkanlığını ise İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptı. Samsun'un turizm alanındaki ilerlemelerinin göz doldurduğunu belirten Tok, "İlimizin her noktasının ayrı güzellikleri var. Bu birlik ile bu güzellikleri ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. SAMTAB'ın yaptığı her çalışma, Samsun'un tanıtımı, Samsun turizminin tanıtımı açısından büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi ve turistik alanlara büyük yatırımlar yapıldığını hatırlatan Turan Çakır, "Samsun'un tarihi ve turistik değerlerini ön plana çıkarmak ve akabinde ön planda tutmak için birlik çalışmaları kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi büyük rol oynuyor. Belediyemiz olarak Fen İşleri Daire Başkanlığımızın yaptığı çalışmalar ortada. Bu birlik sayesinde organize olarak çalışmaların planlanmasını ve hızlandırılmasını sağlıyoruz. Samsun'un tüm güzelliklerini gün yüzüne çıkarıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Faaliyet raporları ve mali bütçe raporlarının okunmasıyla başlayan meclis gündemleri başkanlık, divan, encümen ve komisyon üyesi seçimlerinin ardından sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehirde Birlik Mesaisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0