GÜNDEM

Büyükşehir Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor

 
 1220
Büyükşehir Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Stad Caddesi ve Türk Ocağı Caddesi`ni Kuş Cennetine bağlıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Stad Caddesi ve Türk Ocağı Caddesi`ni Kuş Cennetine bağlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kuş Cennetine yaptıkları yol projesi kapsamında Stad Caddesi ve Türk Ocağı caddesinde alt yapı çalışmaları yaptı.

Yapılan alt yapı çalışmaları sonrası Kuş Cenneti Stad Caddesine ve Ali Kale Caddesi ise Gazipaşa Mahallesinin içerisinden Türk Ocağı Caddesine bağlanacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilisi yaptığıı açıklamada, "Kuş Cennetinde yaptığımız yol yapım çalışmaları kapsamında Türk Ocağı Caddesi ve Stad Caddesinde çalışmalara başladık. 19 Mayıs ilçesinden Kuş Cennetine kadar asfalt yol, Kuş Cenneti sınırlarında beton yol, Kuş Cennetinden Doğanca, Stad Caddesi  ve Türk Ocağı Caddesinden Ali Kale Caddesine kadar asfalt yol yapacağız.  İstikamet üzerinde doğalgaz ve elektrik gibi yükümlülüğü bulunan firmalara gerekli yazışmaları yaparak gerekli alt yapı çalışmalarıı yapmalarını aksi takdirde izin verilmeyeceğini belirttik. Biz üzerimize düşen alt yapı çalışmalarını bitirdik, şuanda doğal gaz firması çalışmalarına devam ediyor." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0