GÜNDEM

Büyükşehir Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

 
 44
Büyükşehir Asfaltlama Çalışmalarına Başladı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra`nın dört bir yanında asfaltlama çalışmalarına başladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra`nın dört bir yanında asfaltlama çalışmalarına başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Saski ekipleri Bafra`da başlattıkları alt yapı çalışmalarının bitmesi ile hummalı bir çalışmaya başlayarak altyapı çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlattı.

Kızılırmak Mahallesi Kurtoğlu Sokak ile Alaçam Caddesinde yapımı biten alt yapı çalışması sonrası sokak ve cadde boyu asfalt kaplama yapımına başlayan Büyükşehir, Gazipaşa Mahallesi Türk Ocağı Caddesi ve Hacınabi Mahallesi Tekel Caddesinde geçici yama çalışması ile devam edecek.

Çalışmalar esnasında Saski ekiplerinin başında duran ve yapılan çalışmaları yakinen takip eden Osman Söyler ise, "Amacımız Bafra`ya hizmettir. Büyükşehir belediyesinin tüm birimleri olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız." dedi.

Başlayan asfalt çalışmalarını yerinde incelemeye gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Bölge Müdürü Yakup Tulum, "Bizim işimiz belediyecilik. Biz vatandaşa hizmet için görevimiz olmayan nnoktalarda dahi hizmet vermeye hazırız.  Önemli olan vatandaşımıza yaptığımız hizmetlerdir."          dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Asfaltlama Çalışmalarına Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0