SAMSUN

Büyükler Alışverişte, Çocuklar Atölyede

 
 90
Büyükler Alışverişte, Çocuklar Atölyede - Bulvar AVM her Cumartesi günü atölye etkinlikleriyle çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek
Bafra Haber

 |  - Bulvar AVM her Cumartesi günü atölye etkinlikleriyle çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek

Bulvar AVM'nin her hafta cumartesi tüm yaş gruplarına hitap eden 'Temalı Çocuk Atölyeleri' büyük ilgi görüyor. Ebeveynler, şehrin merkezinde devam eden kampanyalardan ve indirim fırsatlarından yararlanırken, çocuklarını daha verimli zaman geçirebilecekleri atölye evine bırakabiliyorlar. Atölye Evi'nde bu hafta 'Maske Yapım Atölyesi' gerçekleşecek. Küçük eller maharetlerini kullanarak tabak ve kartonlara sekil verecek ve birbirinden çeşitli , renkli maske tasarımları yapacaklar. Çocuklar, eğitmenlerin kontrolünde öğrenecekleri tekniklerle bilgi ve becerilerini geliştirecek. Pera Sanat Akademisinin, alanında uzman eğitmenleri tarafından yürütülecek olan temalı atölyeler, her hafta yenilecek olan konsepti ile çocukların keyifle vakit geçirerek yeteneklerini keşfetmelerini sağlarken, gelişimlerine katkıda bulunacak.

AVM Yöneticileri, her cumartesi 13.00 ile 18:00 saatleri arasında Bulvar AVM meydanında gerçekleşen atölye etkinliklerine tüm çocukların ücretsiz katılabileceğini duyurdu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükler Alışverişte, Çocuklar Atölyede içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0