SAMSUN

Büyük Anadolu'dan Kurumsal Sağlık Anlaşması

 
 251
Büyük Anadolu'dan Kurumsal Sağlık Anlaşması - Hospital Park Group Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile sivil toplum kuruluşları arasında yapılan kurumsal sağlık anlaşmasına Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği yetkilileri de imza attı
Bafra Haber

 |  - Hospital Park Group Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile sivil toplum kuruluşları arasında yapılan kurumsal sağlık anlaşmasına Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği yetkilileri de imza attı

Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği üyeleri artık Samsun Büyük Anadolu Hastanesi hizmetlerinden farklı olarak indirim ve kampanyalarından yararlanma fırsatı bulabilecek. Hospital Park Group Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu tarafından imzalanan 'kurumsal sağlık anlaşması' ile dernek üyeleri artık hastanenin kurumsal anlamda yaptığı çalışmalardan yararlanma fırsatı bulabilecekler.

Yapılan protokol hakkında bilgi veren Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız 'kurumsal sağlık anlaşması'na Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'ni de kattık. Hastanemizin sunmuş olduğu kaliteli hizmeti dernek üyeleri ile buluşturuyoruz. Yapmış olduğumuz anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Çarşamba Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu da, "Hastane yönetimine, doktorlarına ve personeline bize vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederiz. Bugüne kadar olan gönül bağımız bugünden itibaren kurumsal anlamda da devam edecektir" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyük Anadolu'dan Kurumsal Sağlık Anlaşması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0