GÜNDEM

Burası Çöp Kamyonlarının Park Alanı Mı?

 
 74
Burası Çöp Kamyonlarının Park Alanı Mı? - SORUMLU VATANDAŞ HABERİ /Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş evlerinin önüne gün içerisinde sürekli park eden çöp kamyonlarına tepkisini fotoğraf çekip Bafra Habere göndererek gösterdi.
Bafra Haber

 |  - SORUMLU VATANDAŞ HABERİ /Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş evlerinin önüne gün içerisinde sürekli park eden çöp kamyonlarına tepkisini fotoğraf çekip Bafra Habere göndererek gösterdi.

Emirefendi Mahallesinde bulunan boş alana çöp kamyonlarının gün içerisinde fark etmesinden dolayı rahatsız olan sorumlu bir vatandaş duruma tepkisini fotoğraf çekip Bafra Haber`e göndererek gösterdi.

Sorumlu vatandaş tepkisini şu şekilde dile getirdi;

Emirefendi mahallesinde gün içerisinde sürekli olarak çöp kamyonu park ediliyor evimizin önüne ve tüm mahalleli olarak kokudan rahatsız oluyoruz. Çocuklarımız oralarda oynuyor çöplerden gelen bakterilerden dolayı çocuklarımızın hastalık kapmasından korkmamız bir yana yaz ayında olduğumuzdan dolayı oluşan pis kokunun rahatsızlığı bir yana. Durumu yetkili mercilere bildirmemize rağmen değişen bir şey olmadı. Yetkililerin bu duruma çözüm bulmalarını istiyoruz. Burası çöp kamyonlarının park alanı mı?

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Burası Çöp Kamyonlarının Park Alanı Mı? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0