GÜNDEM

BAFRA MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞI YAPILDI

 
 91
BAFRA MESLEK YÜKSEKOKULU'NDAATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞI YAPILDI - Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ne bağlı Bafra Meslek Yüksekokulu'nda yaptırılan Atatürk büstü düzenlenen törenle açıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ne bağlı Bafra Meslek Yüksekokulu'nda yaptırılan Atatürk büstü düzenlenen törenle açıldı.

Törene 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Çakır, Vali Metin İlyas Aksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kudret Kevseroğlu, Bafra Blediye Başkanı Hasan Aslan, ilçe Kaymakamı Hayati Soylu, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Selim Tomaç ile birlikte çok sayıda öğretim üyesi ve davetli katıldı.

Bafralı işadamı Yılmaz Balakçı'nın katkılarıyla yaptırılan Atatürk büstünün açılışını Vali Metin İlyas Aksoy ile Rektör Prof. Dr. Osman Çakır birlikte yaptı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Kudret Kevseroğlu, Atatürk büstünün Cumhuriyetin 75'inci, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 80. ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun 700. yıldönümünde açılmasının büyük anlam taşıdığını belirtti.

BAFRA'YA EĞİTİM FAKÜLTESİ SÖZÜ
Rektör Prof. Dr. Osman Çakır ise, açılış töreninde yaptığı konuşmada Bafra ilçesine Eğitim Fakültesi sözü verdi. Bafra ilçesine Eğitim Fakültesi'nin kurulması için çalışmalar başlattıklarını Prof. Çakır, bu konuda bütün Bafralılar'dan yardım istedi. Vali Metin İlyas Aksoy ise, her türlü yatırımı ve çalışmayı devletten beklememek gerektiğini belirterek, "Bu ülke hepimizin. Biz bu ülkeye ne kadar sahip çıkarsak, ülkemiz daha çok kalkınır. Tarih boyunca şanla ve şerefle yönetilen bu ülkeyi hiçbir kimse bölemez" dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • BAFRA MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞI YAPILDI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0