EĞİTİM

Bu Okulda Salon Yok Ama Başarı Çok!

 
 1293
Bu Okulda Salon Yok Ama Başarı Çok! - Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Lisesi eğitim ve öğretim de başarılarını üst düzeyde gösterirken sporun da birçok dalların da başarıdan başarıya koşuyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Lisesi eğitim ve öğretim de başarılarını üst düzeyde gösterirken sporun da birçok dalların da başarıdan başarıya koşuyor.

Spor salonu olmayan okulda yıllardan buyana futbol da 5 sene de ilçe de namaglûp 4 birincilik, ilde 3.`lük,  Badminton da il birinciliği, kız voleybolda başarılar elde edilmekte.

Spor dallarında başarılı olan böyle bir okulda spor salonu olmadığından dolayı başka okulların spor salonlarında antrenmanlarını sürdürüyorlar. Hava şartlarının soğuk geçmesi nedeniyle böylesine zor koşullarda antrenmanlarda zorluklar çekiliyor.

Okul aile birliği başkanı Erol Korkmaz yaptığı açıklama da; "Okulun aile birliği başkanıyım. Okulumuz her dallarda başarılar elde ediyor. Spor dallarında kız ve erkeklerde hem ilçe ve hem de il bazında başarılar elde etmektedir. Bu başarıları il dışında da başaracağımıza inanıyoruz. Böylesine başarılar elde eden bir okulun spor salonun olmayışı bizleri derinden üzüyor. Sporcu öğrencilerimiz antrenmanlarını diğer okulların spor salonların da yapmaktadır. Bu nedenle en kısa zaman da yetkililerimiz tarafından okulumuza bir spor salonu yapılmasını istiyoruz dedi. Bu arada kız voleybol takımımıza yemek veren Belediye Başkanımız Zihni Şahin`e teşekkür ediyoruz."dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bu Okulda Salon Yok Ama Başarı Çok! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0