GÜNDEM

Bonzai Kullanan Gencin Yakını Konuştu

 
 16025
Bonzai Kullanan Gencin Yakını Konuştu - Yalçın Köse/Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde bonzai kullanan bir gencin babası adeta feryat etti, güvenlik güçlerini göreve davet etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse/Bafra Haber - Samsun`un Bafra ilçesinde bonzai kullanan bir gencin babası adeta feryat etti, güvenlik güçlerini göreve davet etti.

Oğlunun 19 yaşında olduğunu ve 3 yıldır uyuşturucu madde kullandığını belirten baba A. S., "Bafra`da  bonzai kullanımının çok arttı. Oğlum 2 ay önce bonzai denilen uyuşturucu maddeyi kullanmaya başladı ve biz buna engel olamıyoruz."   dedi.

Yetkilileri göreve davet eden A.S., oğlunun durumu ve Bafra`da bonzai kullanımı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Tedavi ettirmek için gereken her şeyi yaptık ama tedavi olmak istemiyor. Sürekli gözümüzün önünden ayırmıyoruz, arada biz farkına varmadan kaçıp madde kullanıyor. Nereden nasıl bulduğunu bilmiyoruz ancak Beşyol mevki ve Tosköy kavşağı bonzai ve uyuşturucu madde kullananların yuvası olmuş bunu öğrendik.
Ben uyuşturucu madde bağımlısı bir kişinin babası olarak  Bafra polisinden bu işin üzerine düşmelerini ve buna bir son vermelerini istiyorum.
Samsun`un çeşitli ilçelerinde bu konuda yapılan operasyonları basın yoluyla görüyoruz ama Bafra`da her hangi bir şey yapılmıyor."                            

Bonzai Kullandığı Zaman
Uyuşturucu madde bağımlısı oğlunun bonzai tükettiği zaman gördüklerini anlatan baba, "Söylenen kelimeleri anlamayıp boş boş bakıyor, şuur bozukluğu, hafıza kaybı, saldırganlık ve sarhoş gibi olup ayakta dahi duramıyor. Bunun yanında o maddeyi kullandığı zaman 24 saat boyunca baygın bir şekilde uyuyor ve hiç bir şekilde uyandıramıyoruz."                            

 

 

 

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TEPKİSİ SAMSUN BASININ DA

BAFRA HABER EDİTÖRÜNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE;

Haberden ve başlığından rahatsızlık duyan Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, haber muhabirimizi sebebini belirtmeden emniyete davet ettirmiş sonrasında ise "Bafra Polisi siz çalış deyince çalışmaz" diyerek KENDİNCE FIRÇALAMIŞ "bir daha da gözüme gözükme" diyerek adeta KOVMUŞTUR. 
Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, "Size gazetecilik dersi vermeyeceğim ancak Bafra Haber muhabiri sizin emir eriniz değildir, Bafra Emniyeti de babanızın mülkü..." 
Editör 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bonzai Kullanan Gencin Yakını Konuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0