GÜNDEM

Bmk`dan Kan Bağışı Desteği

 
 140
Bmk`dan Kan Bağışı Desteği - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Motosiklet Kulübü (BMK) yönetimi ve üyeleri, kan bağışında bulunarak, Kızılay`a destek verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Motosiklet Kulübü (BMK) yönetimi ve üyeleri, kan bağışında bulunarak, Kızılay`a destek verdi.

Bafa Motosiklet Kulübü yönetimi ve kulüp üyeleri ile birlikte Cumhuriyet meydanında, Türk Kızılayı, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından yapılan, Kızılay Bafra Şube Başkanlığı ile Bafra Kaymakamlığı`nın organize ettiği kampanyaya kanbağışında bulunarak destek verdi.

BMK Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Coşkun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Öncelikle böyle bir kampanyaya imza attığı için Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ve Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç`e teşekkür ederim. Biz Bafra Motosiklet Kulübü olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.  Biz kulüp olarak bizim üyemiz olsun olmasın bütün motosiklet tutkunlarını kan bağışlamaya davet ediyoruz. Özellikle motosiklet tutkunlarının bağış yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü günümüzde motosiklet başta olmak üzere neredeyse her gün trafik kazaları yaşanıyor. Bilinçsiz sürücüler yada kurallara uymayan sürücülerin karıştığı bu kazalarda bir çok insanın kana ihtiyacı oluyor. 1 ünite kan sizi sağlığınızdan etmez ancak 1 ünite kan bir insanın hayatını kurtarabilir.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bmk`dan Kan Bağışı Desteği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0