GÜNDEM

Bisikletli Japon Bafra`da

 
 1192
Bisikletli Japon Bafra`da - Japonya`dan 8 ay önce bisikletle dünya turuna çıkan Japonyalı Takuya Shuto Bafra`ya geldi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Japonya`dan 8 ay önce bisikletle dünya turuna çıkan Japonyalı Takuya Shuto Bafra`ya geldi.

Bisikletle dünya turuna çıkan Japon genç Bafra’ya hayran kaldığını söyledi. Japonya’dan 8 ay önce bisikletle dünya turuna çıkan Japonyalı Takuya Shuto Bafra’ya geldi.

1 Mayıs 2009 tarihinde Japonya’dan bisikleti ile dünya turuna çıkan Takuro Shuto Güney Kore, Çin, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran, Ermenistan, Gürcistan topraklarından ardından 1 Şubat`ta ülkemize giriş yaptı. Rize ve Trabzon’dan sonra Samsun’a gelen Japon bisikletçi bugüne kadar 46.000 km. yol katettiğini bildirdi. Tayuka Shhuto yaptığı açıklamada “Türkiye`yi, insanlarını ve yemeklerini çok sevdim. Türkiye`de karşılaştığım ilgiden çok memnun oldum. Türkiye’den sonra Afrika’ya oradan da Avrupa’ya giderek gezimi tamamlayacağım. Ayrıca Tayuka Türk halkının çok cana yakın ve misafirperver olduklarını söyleyerek “tüm Türk halkına teşekkür ederim” dedi.

Bafra girişinde karşılaştığı Japon gence şehrimiz hakkında bilgi verdiğini ve bazı önemli turistik yerleri gezdirdiğini belirten Bafralı işadamı Hamit Genç “Japon bisikletçinin ilimizin havasına, manzarasına, güzelliğine ve en önemlisi insanlarının sıcakkanlılığı ile misafirperverliğine hayran kaldığını” söyledi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bisikletli Japon Bafra`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0