ULUSAL

Bir Dedenin Yardım Çığlığı

 
 173
Bir Dedenin Yardım Çığlığı - Eskişehir`de yaşayan 9 torun sahibi 70 yaşındaki Halil Kınık, uyuşturucu alışkanlığı olan torununun kurtarmak için yetkililerden yardım bekliyor.
Bafra Haber

 |  - Eskişehir`de yaşayan 9 torun sahibi 70 yaşındaki Halil Kınık, uyuşturucu alışkanlığı olan torununun kurtarmak için yetkililerden yardım bekliyor.

Kınık, 16 yaşındaki torunu D.Y. için bir çok yere başvurduğunu belirterek "Bonzai`den torunumu kurtarın" diye adeta çığlık atıyor. Halil Kınık, "Çocuğumuz bonzai içiyor. Sokaklarda yatıyor ele avuca sığmıyor. Ya kendini öldürecek, ya başkasını öldürecek, ya da başka biri onu öldürecek, çünkü saldırgan oldu. Konu komşuya saldırıyor. Yetkililerin yardımcı olmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu`na, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna`ya, Kaymakamlığa, İnsan Hakları Derneği`ne ve Türk Tabipler Birliği`ne mektup yazdım" dedi.

Savcılığa, mahkemeye başvurduğunu anlatan Kınık şunları söyledi:
"Torunumuza biz sahip çıkamıyoruz. Hastaneye yatırılmasını istiyoruz. Bize saldırıyor, öldürecek. Davacı oldum, ama savcı tutuklamadı. Biz çok acı çekiyoruz. Tüm yetkili organlardan siyasi partilerden yardım bekliyoruz. İki yıldır kullanıyormuş. Yeni öğrendik. Biz hastaneye götüremiyoruz. Ailesine de saldırıyor. Eve gelmiyor geldiğinde de saldırıyor, lütfen yardım bekliyorum." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bir Dedenin Yardım Çığlığı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0