SİYASET

Bilal Arslan: Cumhurbaşkanının Gölgesinde Siyaset Yapmayın

 
 257
Bilal Arslan: CumhurbaşkanınınGölgesinde Siyaset Yapmayın - Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi milletvekili Bilal Arslan, tüm partilere eşit mesafede olması gereken cumhurbaşkanının hakemlik görevini yerine getirmediğini belirterek, bu durumumun hukuk devletinin ihlali ve yerine atadığı başbakana güvensizliğinin alameti olduğunu ifade etti.
Bafra Haber

 |  - Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi milletvekili Bilal Arslan, tüm partilere eşit mesafede olması gereken cumhurbaşkanının hakemlik görevini yerine getirmediğini belirterek, bu durumumun hukuk devletinin ihlali ve yerine atadığı başbakana güvensizliğinin alameti olduğunu ifade etti.

Bilal Arslan şunları söyledi;

Genel seçimlere sayılı günler kala miting meydanlarını terk edemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir   çok ilde Saadet Partisi`nin mitingleri valilik tarafından iptal edilerek hukuksuzluğa ve adaletsizliğe imza atıldı.27 Mayıs için Saadet Partisi`nin Uşak`taki mitingine izin veren Valilik, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın ziyaretini gerekçe göstererek, mitingi iptal ettirmişti. Buna benzer birçok ilde aynı hukusuzluğa imza atıldı.

Milli İttifak Bunları İyice Rahatsız Etmiş

Daha öncede, tüm resmi izinleri alındığı halde; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Saadet Partisi`nin bayrak ve afişleri toplatılmıştı. İstanbul`da miting alanına giden metro ve otobüs seferleri iptal ediliyor. AKP sözcüleri 13 yıldır ilk defa Saadet partisini hedef alan suçlamalarla, hükümete karşı kirli bir ittifakın bir parçası olduğunu ima ederek, Erbakan`ın mirasına ihanet ettiğini söylüyor. Erbakan`ı yarı yolda, MUHSİN Başkanı dağda bırakanların ihanetten bahsetmeleri palyaçoluktur. Hain görmek isteyen Beşir Atalay ve avanesinin aynaya bakmalarını kendilerine salık veririz. Tüm bu yaşananlar havuz medyası tarafından ambargoya uğratılan ancak dip dalgası şeklinde çığ gibi Büyüyen Milli İttifak`ın Ak Parti`yi oldukça rahatsız ettiğinin göstergesidir. Zaten cumhurbaşkanının düzenli olarak yaptırdığı ve kamuoyundan gizlenen anketlerde Saadet Partisi`nin oylarının şaşırtıcı yükselişi, bu konuda tedbir alınması gerekliliğini ortaya koymuş gibi gözükmektedir. Ancak korkunun ecele faydası yoktur.        

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bilal Arslan: Cumhurbaşkanının Gölgesinde Siyaset Yapmayın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0