VEFAT

Berati Erdoğan Vefat Etti

 
 3531
Berati Erdoğan Vefat Etti - Eski Vekil toprağa verildi.
Bafra Haber

 |  - Eski Vekil toprağa verildi.

Anavatan Partisi 17. Dönem Samsun Milletvekili Barati Erdoğan, sevenlerinin gözyaşı içerisinde defnedildi.
Uzun süredir rahatsızlığı devam eden ve özel bir hastanene tedavi görürken 74 yaşında hayatını kaybeden Berati Erdoğan`ın cenazesi Altınyaprak Mahallesi Bağkur Evleri D Blok'taki evinden alınarak hükümet konağı önüne getirilerek tören yapıldı. Törende eşi Uygun Erdoğan ve oğlu Tuğrul Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı.
Törende konuşan eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, "Hazan mevsimi genellikle güz olur ama Samsun`da sanki nisan mevsimi oldu. Geçen sen İlyas Kılıç beyi uğurladık. Bu ay da değerli bir kardeşimiz Erdoğan Sezgin bey yakın bir zamanda gitti. Yani eskiler giderken sıra yavaş yavaş bize de geliyor. Allah hepimize imanla göçmek nasip etsin. Önemli olan Baki`nin dediği gibi bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Rahmetle yad edilebilmektir. Rahmetli Özal`ın dönemimde, yani ülkenin çok başarılı hizmetlere şahit olduğu bir dönemde Erdoğan ağabeyinin görev yapmış olması da çok büyük bir gurur vesilesidir. Onunla mesai arkadaşlığı yapmış burada ki dostlarıma muhterem hanım efendiye, evladı ve diğer yakınlarına tüm sevenlerine cenabı Allah'tan sabır niyaz ediyorum" dedi.
Uzunkaya`nın konuşmasın ardından İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı yaptığı taziye konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Bürhan Keleş tarafından yapılan duanın ardından Erdoğan`ın cenazesi Büyük Cami'ye götürüldü. Burada kılınan öğle namazının ardından İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Sarıkaya Mezarlığı'nda defnedildi.
Cenazeye ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, eski milletvekili Mehmet Çakar, Adem Yıldız, Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, 19 Mayıs, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Samsun Milletvekili Berati Erdoğan vefat etti

İşadamı Tuğrul ve Çağrı Erdoğan`ın, Ayşe Güner Gök`ün babası,  Uygun Erdoğan`ın eşi 17.Dönem Anavatan Partisi Samsun Milletvekili Berati Erdoğan Vefat etti.

Cenazesi 10 Nisan 2014 Perşembe günü (yarın) öğle namazına müteakip, Bafra Büyük Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından, Sarıkaya Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Berati Erdoğan Vefat Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0