EĞİTİM

Ben Kim Olsam Projesi Başsavcıya Konuk Oldu

 
 145
Ben Kim Olsam Projesi Başsavcıya Konuk Oldu - 29 Ekim İlkokulu 2 D sınıfı öğrencileri "Ben Kim Olsam" Temalı proje kapsamında Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`i ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - 29 Ekim İlkokulu 2 D sınıfı öğrencileri "Ben Kim Olsam" Temalı proje kapsamında Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin`i ziyaret etti

Ziyarete 2D öğrencileri, eğitimci Makbule Şahin ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Tezel katıldı.

2D sınıfı öğrencileri Bafra Adliyesini ziyaret etti. Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin Öğrencilere ve heyete adliyeyi gezdirdi. Öğrenciler duruşma salonlarını inceledi. Teknolojik imkânlar tanıtıldı, bilgiler verildi. Cumhuriyet başsavcısı İbrahim Keskin öğrenciler ve heyetle bizzat ilgilendi.

Sınıf öğretmeni Makbule Şahin proje hakkında şu bilgileri verdi: "Öğrencilerimiz ile birlikte mesleklerin tanıtımı için Ben kim olsam isimli bir proje başlattık. Proje çok iyi gidiyor. En son Bafra adliyemizi ziyaret ettik. Başsavcımız İbrahim Keskin`e ve bu çalışmalara katkı veren meslek gruplarımıza çok teşekkür ediyoruz. Projemiz bundan sonra da devam edecektir. Projemizin yürütülmesinde bizlere katkı veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Proje, mesleklerin tanıtımını kapsıyor. Proje çalışmalarında öğrenciler çeşitli meslek gruplarını gezdi. Kuş Cenneti`nde veterinerlik gezildi. İtfaiye müdürlüğü ve Sahil güvenlik komutanlığı görevlileri ve Avukatlar gününde ise avukatlar okula gelerek meslekleri hakkında öğrencilere geniş bilgiler verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ben Kim Olsam Projesi Başsavcıya Konuk Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0