GÜNDEM

Ben Bir Canım Adlı Oyun İlgi Gördü

 
 225
Ben Bir Canım Adlı Oyun İlgi Gördü - Bafra Umut Derneği Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ``Ben bir Can`ım`` adlı oyun ilgi gördü.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ``Ben bir Can`ım`` adlı oyun ilgi gördü.

Bafra Umut Derneği Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ``Ben bir Can`ım`` adlı oyun ilgi gördü.

Berat Yangın Yüksel`in kaleme aldığı, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin`in yönettiği ve Derneğin 13 kişilik tiyatro ekibinin rol aldığı `Ben Bir Can`ım` adlı tiyatro oyun, Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezi`nde sahne aldı.
    
Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğünden desteği ile sahnelenen, madde bağımlılığı ile mücadele konulu 3 perdelik oyun, izleyicilerden ilgi gördü.
    
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, şunları söyledi:
    
``Kurulun amacı suça sürüklenen çocuk, şüpheli, sanık veya hükümlünün toplumla bütünleşmesi açısından ihtiyaç duyduğu her türlü hizmet program ve kaynakların sağladığı toplum temeli uygulamaları hayata geçirmek, hükümlüleri ıslah ederek ve iyileştirerek yeniden topluma kazandırmak, topluma ve mağdura verilen zararları onararak toplumu korumaktadır. Koruma kurulların temeli amacı ise eski hükümleri yeniden topluma kazandırmak, suçtan zarar gören kişilerin suç nedeniyle karşılaştıkları sosyo-ekonomik sorunların çözümüne yardımcı olmak ve gerekli toplumsal kaynakları devreye sokarak toplumla bütünleşmesini sağlamak, suça neden olacağı durum, olay ve olgularla ilgili tedbi``Ben bir Can`ım`` adlı oyunu Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Sezgün, Bafra ilçe Sosyal Hizmetler Müdürü ve Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Muzaffer Şahin, AK Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Rafet Albayrak, Bafra`da görev yapan savcılar ve hakimler, okul müdürleri, sendika temsilcileri, sivil toplum üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.
    
Ayakta alkışlanan ve büyük beğeni toplayan oyunun sonunda, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin`e Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz tarafından bir plaket takdim edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ben Bir Canım Adlı Oyun İlgi Gördü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0