GÜNDEM

Belediyenin Furkan Bayrak'a Vereceği Ödül Belirlendi

 
 67
Belediyenin Furkan Bayrak'aVereceği Ödül Belirlendi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Geçtiğimiz Ağustos ayında Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Dünya 1.si olan Furkan Bayrak`a Bafra Belediyesinin ödülü bugün mecliste alınan kararla belirlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Geçtiğimiz Ağustos ayında Hırvatistan`ın başkenti Zagreb`de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Dünya 1.si olan Furkan Bayrak`a Bafra Belediyesinin ödülü bugün mecliste alınan kararla belirlendi.

Bafra Belediyesi Olağan Eylül Ayı Meclis Toplantısında Dünya Güreş Şampiyonu Furkan Bayrak`ın ödülü belirlendi.

Bafra Belediyesi Meclisinin almış olduğu karar doğrultusunda Bafra Belediyesi tarafından Furkan Bayrak`a 15 bin lira para ödülü verilecek.

Meclis Kararından önce Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, " Furkan Bayrak Akhisar Klübünün oyuncusu ama Bafra`nın alt yapısından gelişme. Neticesinde dün akşam grup toplantısı yaparken Furkan için ne yaparız konuşmasını unuttuk. Neticede basında burada, basın yazıyordu ev alın gibi bir çok şey yazıyordu. Çocuğumuz genç, daha sporun başında, inşallah dahada büyük başarılar kazanır, bizimde durumumuz daha iyi olur evde alırız apartmanda alırız. İnşallah bir defa başarıları devam eder.  Biz şartlarımıza göre durumumuza göre ben bir rakam düşündüm. Neticede karar verecek olan meclisimizdir ama ben 15 bin lira düşünüyorum. "dedi.

Bafra Belediyesi Meclisi MHP Grubu adına konuşan Hasan Aslan ise, " Güreş bizim ata sporumuzdur.  Furkan Bayrak Dünya şampiyonu olarak bir Bafralı olarak bizi gururlandırdı. İlk etapta 15 bin verilir diğer etapta 30 bin verilir bu belediyenin durumuna da bağlıdır. Ama siz 20 bin derseniz 20 binde veririz. Bizim için uygundur olumlu karşılarız." İfadelerinde bulundu.

Görüşmelerin ardından mecliste yapılan oylama sonucu Furkan Bayrak`a 15 bin lira ödül verilmesinde karar kılındı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Belediyenin Furkan Bayrak'a Vereceği Ödül Belirlendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0