BAFRA

Belediye Başkanı Adayı Hamit Kılıç Bafra’da Törenle Karşılandı

 
 2938
Belediye Başkanı Adayı HamitKılıç Bafra’da Törenle Karşılandı - AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Belki birçok kişiyi hayrete düşürecek bir oyla Allah’ın izniyle bu seçimi kazanacağız.” dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Belki birçok kişiyi hayrete düşürecek bir oyla Allah’ın izniyle bu seçimi kazanacağız.” dedi.

AK Parti’nin Cumhur ittifakı adayı olarak gösterilen mevcut Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, parti binası önünde partililere seslendi.

Törene, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, AK Parti teşkilatı ve partililer katılırken, Cumhur ittifakının diğer ortağı MHP’den hiç kimse katılmadı. 

İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in ardından kürsüye gelen Hamit Kılıç’ın konuşmasının tamamı şu şekilde: 

Hepinizi hürmetle, muhabbete selamlıyorum ama her an yağdı, yağacak sizin sabrınızı da zorlamak istemiyorum. Birkaç cümle ettikten sonra sözü çok fazla uzatmayacağım.

6 yıllık belediye başkanlığımda elhamdülillah çok şükür meclis üyelerimizle, teşkilatımızla, ekibimizle gayretli bir çalışma yaptık ve Bafra'da gerçekten bir farkındalık oluşturduk birçok konuda. Hem köylerimizde hem şehir merkezimizde birçok projemizin belki bir kısmını bitirdik, bir kısmını başlattık, bir kısmı devam ediyor. Ama inşallah bu yeni dönem hem bizim tecrübelerini üzerine koyacağımız belki yeni projeleri ilave edeceğimiz öncekileri de bitireceğimiz tamamlayacağımız çok farklı bir dönem olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yani şu 6 yıl içerisinde ben 5 yıl yapmadım, 6 yıl yaptım. Meclisten seçildiğimiz bir on ay var. Biliyorsunuz bütün Belediye Başkanı arkadaşlarımız 5 yıllık yaptı. Ben altıncı yıla girdim. Bu 6 yıllık dönemde hiç şüpheniz olmasın ki Allah'ın izniyle bir günü nasıl zayi etmeden çalışmışsak gayret göstermişsek, Bafra'da bu hizmetleri yapmışsak önümüzdeki 5 yılın da bir gününü kaybetmeden zayi etmeden yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz.

SEÇİMİ ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Bizim seçilmeyle alakalı inşallah bir derdimiz bir sıkıntımız yok. Mutlaka Bafra'da gene seçimi alırız diye düşünüyoruz. Alacağız Allah'ın izniyle. Ama yine istiyoruz ki en yüksek oyla biz seçimi alalım. Daha önceki dönemlerde söylediğim gibi seçime girerken ne kadar yüksek oy alırsak bizim de Ankara'da projelerimizi geçirirken bunların karşılığını isterken daha bir cesaretle isteriz. Bunun için çok yüksek bir oyla kazanmamız lazım. Buna da inanıyoruz.

KARŞINIZDA CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OLARAK DURUYORUM

Biz burada tabii ki Cumhur ittifakının, Ak Parti'nin adayıyız, hep beraber çalışacağız. Cumhur ittifakı olarak ve burada cumhur ittifakının en yüksek oyunu alacağız. Burada aday gösterilmemde başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, doktor Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi aday göstermesiyle beraber genel başkan yardımcılarımızın bize destek vermesi, vekillerimizin bize destek vermesi, teşkilatımızla birlikte ve bugün karşınızda cumhur ittifakının aday olarak duruyorum.

BİRÇOK KİŞİYİ HAYRETE DÜŞÜRECEK BİR OY İLE KAZANACAĞIZ

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız destek verdiniz. Bu önümüzdeki dönemde böyle olacak. Önümüzde 55 gün var. Hiç durmadan kapı kapı dolaşacağız. Sizler de gayret de göstereceksiniz. Teveccühünüzü biliyorum. Inanın şu dönemde, yani adaylığımızın belli olması döneminde beni yüzlerce kişi telefonla ısrarla aradı, mesajlar çekti. Gerçekten benden daha çok merak eden insanlar oldu. Bu teveccühü gördüm gerçekten ve bunun da ben andığa yansıyacağını hiç şüphem yok. Belki birçok kişiyi hayrete düşürecek bir oyla allahın izniyle bu seçimi kazanacağız.

YAPTIKLARIMIZ ORTADA

Yaptıklarımız ortadadır. Yani şu şehir merkezinde zaten altyapıyla alakalı suyla alakalı ben detaylara böyle girmeyeceğim yapılan işlerin ama bir cümleyle sadece bundan söyleyeyim. Belki 40 yıllık, 50 yıllık bir meseleyi çözdük ve devam ediyoruz. Bunu bilenler biliyor. Görenler görüyor. Allahın izniyle bunu duyuracağız, anlatacağız, yaptıklarımızı anlatacağız. Belki biz bazen duyuramıyoruz. Sizler anlatacaksınız ve Bafra'yı çok daha güzel günler bekliyor. Bundan şüpheniz olmasın.

DEVASA PROJELERLE UĞRAŞIYORUZ

Biz çalışmaktan korkmuyoruz, hiçbir şekilde çekilmiyoruz. Hiçbir problemden önümüze çıkan meselelerden çekinmiyoruz. Bafra proje kazandırmaya çalışıyoruz. Günlük işlerin haricinde asıl projeleri devam ettirmek istiyoruz. Bak Bafra'nın çehresini değiştirecek Bafra'nın vizyonunu ortaya koyacak devasa projelerle uğraşıyoruz. Elhamdülillah bugüne kadar Ankara'ya gidip geldiğimizde vekilimizin desteğiyle genel başkan yardımcılarımızın desteğiyle Ankara'ya gidip de elimizin boş geldiği olmadı. Niye hep proje götürüyoruz? Günübirlik işlerle uğraşmaktan ziyade Ankara'ya giderken koltuğumuzun altında bir proje dosyasıyla gittiğimiz için bunları istediğimiz şekilde de alıyoruz elhamdülillah.

Bafra'da bir farkındalık oluşturduk.  Saat ilerliyor. Dediğim gibi hava her an yağabilir. Ben burada sözümü çok fazla uzatmak istemiyorum. Benden sonra sayın vekilimiz konuşacak. Ben geldiğiniz için bu zahmeti gösterdiğiniz için yukarıdaki karşılama için çok coşkulu bir karşılama vardı. Gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum, hoşçakalın diyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Belediye Başkanı Adayı Hamit Kılıç Bafra’da Törenle Karşılandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 52
User defaultYorum Id: 204475
06 Şubat 2024
15:37
  • Yorum Id: 204475
  • 06 Şubat 2024
  • 15:37

Akp li gençler devlet hastanesi, diş hastanesi, okul, belediye gibi kurumlarda sıcak yerlerde görev alırken ülkücü gençlik afrin de dağlarda görevde adalet bu olsa gerek.

Cevap
  • Yorum Id: 204767
  • 08 Şubat 2024
  • 16:39

Vasıf olayında hiç adaletli davranmıyor..ilkokul mezununa veya ortaokul terk olana masada oturana yüzde 45 ila 60 vasıf veriyor lise mezunu asgari ücretle çalıştırıyor.bu adalet mi baskanim.bir düşünün yaaa. .

Cevap
  • Yorum Id: 204575
  • 07 Şubat 2024
  • 08:01

Aynen sorsan en büyük vatan millet sevdalısı onlar olur ama haramın binası olmaz iki parti bayrağı sallamak ile sınavsız mülakatsız onlarca okuyanın hakkını gasp ederek işe girmek en hafif tabiriyle hırsızlıktır. milletin çocuğunun hakkını emeğini çalan başkasına peşkeş çekmeyi kendine hak gören tuncay ibrahim haluk vs hangi dinde böyle bir şey var. hangi dine mensupsunuz siz?

User defaultYorum Id: 204715
08 Şubat 2024
00:19
  • Yorum Id: 204715
  • 08 Şubat 2024
  • 00:19

Kendi bile inanmıyor kazanacağına tereddüt ü var..neden diye kendi kendine bi sor …ben nerde hata yaptım diye

User defaultYorum Id: 204532
06 Şubat 2024
22:28
  • Yorum Id: 204532
  • 06 Şubat 2024
  • 22:28

Valla bafraya hiç birsey yapılmadı gidin çarşambayı görün bu millet daha oy atarsa sıze yazık

Daha Fazla Yorum