SİYASET

Belediye Başkan Adayları Oylarını Kullandı

 
 3164
Belediye Başkan Adayları Oylarını Kullandı - Bafra Haber-Yalçın Köse/ 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Bafra Belediyesi Başkan Adayları oylarını kullandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber-Yalçın Köse/ 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Bafra Belediyesi Başkan Adayları oylarını kullandı.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü ve eşi Handan Ünlü saat 09.05`te Bafra Anadolu Lisesinde 1235 numaralı sandıkta kullandı.

Kemal Ünlü yaptığı açıklamada "Oyumuzu kullandık hayırlı olsun."  dedi.

 

AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin ise oylarını Fatih Ortaokulunda 1241 numaralı sandıkta kullandı.

 

Zihni Şahin ve eşi oylarını kullandıktan sonra sandıkları gezerek oy kullanmaya gelen vatandaşlara ve sandık görevlilerine başarılar dileyip hayırlı olsun dedi.

Zihni Şahin açıklamasında, "Yapılacak olan seçimin Bafra`mıza, Samsun`umuza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabi ki bir aday adaylığı süreciyle başlayan çalışmalar adaylık belli olduktan sonra daha da yoğunlaşarak, devam etti. Tabi bizim hizmet alanımız genişlediği için bizim de seçim çalışmalarında gezeceğimiz yerler arttı. O da zaman aldı ama tatlı yorgunluk bu. Şunu ifade etmek istiyorum, insana hizmet etmekten daha güzel bir hadise olamaz diye düşünüyorum.
Bizim hayatımız hep insanlara faydalı olmakla hizmet etmekle geçti. Bu anlamda da bu seçim döneminde hep insanlarla tekrar bir araya gelip kaynaştık onların problemlerini dinledik, belli alanlarda bize çok büyük katkıda sağladı. Bu açıdan seçimler bittikten sonra kazandığımızda, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

İlk olarak sedde projesi devam edecek çünkü Bafra`nın olmazsa olmazı ondan sonra önceliklerine göre bir sıralama yapacağız. Seçimi kazanamayacağım diye bir kaygım olmadı ve kaygımda yok. Toplum vefasız değil, hiçbir dönemde yapılamayan işleri bunu bizim yakınımızda olan görüş olarak farklı kesimde olan insanlarda ifade ediyorlar. Birkaç dönemde yapılacak işi biz bir dönemde yaptık. Bunu görmezden gelene de diyecek bir sözüm olmaz. Biz her kesimde diyaloğu olan bir şahsiyetiz. Ben her kesimden oy alıyorum. Bazen isteklerini gerçekleştirmediğiniz yakınınızda kiler de size oy vermeye bilir bununda farkındayım ama bu seferde başka kesimler görüyor sizin dürüstlüğünüzü, doğruluğunuzu, insanlar arasında ayrım yapmadığınızı, herkese eşit davranmaya gayret ettiğinizi görenler dün oy vermediyse bugün veriyor. Dün verip de oy bugün menfaatleşememişse tabi o da vermiyor ama bu dengeleniyor. Ben büyük bir destek alacağımı umut ediyorum. Oy oranımın yüzde 50`nin üzerinde olmasını bekliyorum."  dedi.

 

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya ve eşi Dilek Topkaya saat 13.10`da Bafra İmam hatip Lisesinde 1136 numaralı sandıkta oylarını kullandılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Belediye Başkan Adayları Oylarını Kullandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0