GÜNDEM

Başkanlar Bafra`da Tarım Ve Hayvancılığı Konuştu

 
 75
Başkanlar Bafra`da Tarım Ve Hayvancılığı Konuştu - Çarşamba Ziraat Odası Başkanı ve Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK)  Yönetim Kurulu Üyeleri Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl`ü ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Çarşamba Ziraat Odası Başkanı ve Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Üyeleri Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl`ü ziyaret ettiler.

Bafra Ziraat Odası Çiftçi Evinde gerçekleşen ziyarette, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Kargöl, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Bafra Tütün Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Gür, Panko birlik yönetim Kurulu üyeleri Osman Yıldırım, Yusuf Bayrak, Seyfullah Doğan ve Temel Ertaş Bafra ve Çarşamba ovalarında yetiştirilen yazlık ve kışlık sebze çeşitliliği ile şeker pancarı üretimi ve tarımsal sulama konuları masaya yatırıldı. Üretim ve pazarlama konusunda da Bafra ve Çarşamba ovalarında ihracata yönelik ürün üretilerek Rusya pazarında yer alınması için gerekli çalışmanın başlatılması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak fikir birliğine varıldı.

Çarşamba Ovasında başlatılan drenaj kanallar tarımsal üretime büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Bafra ovasının yıllar önce sulamaya kavuştuğuna dikkat çekerek,  zaman zaman bu tür ziyaretler neticesinde,  Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer den sulama ile ilgili geniş bilgi aldıklarını da ifade etti.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, yaklaşık 18 yıldır görev yapan Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı görüşmede, Pankobirlik genel başkanı Recep Konuk`un çok değerli ve çalışkan olduğu kadar da başarılı bir genel başkan olduğunu, Bafra ve Çarşamba bölgesine hayvancılık veya tarım alanında kalıcı yatırım yapılması için Panko birlik Genel Başkanı sayın Recep Konuk`a projeler sunmalarını önerdi. Panko birlik üyesi Osman Yıldırım`da bu konuda çalışmalarının olduğunu söyledi.  Ziyaret günün anısına çekilen toplu resimle son buldu.     

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkanlar Bafra`da Tarım Ve Hayvancılığı Konuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0