GÜNDEM

Başkanın Adını Kullanarak İş Adamlarını Dolandırmaya Kalktı

 
 2006
Başkanın Adını Kullanarakİş Adamlarını Dolandırmaya Kalktı - Samsun`un Bafra ilçesinde belediye başkanının ismini kullanarak para toplamaya çalıştığı ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde belediye başkanının ismini kullanarak para toplamaya çalıştığı ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı

Telefonda Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin`in ismini kullanarak kendini de Bafra Belediyesi`nde çalışan görevli olarak tanıtarak iş adamlarından para dolandırmaya çalıştığı iddia edilen Yazar Y.( 46), Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yazar Y., Bafra'da un fabrikası olab bir iş adamına telefon açarak Bafra Belediyesi`nde görevli olduğunu ve Belediye Başkanı Zihni Şahin`in talimatıyla Suriyelilere yardım topladıklarını, bu nedenle de kampanyaya bin lira yardımda bulunmasını istedi. Daha sonra iş adamının yanına parayı almaya giden Yazar Y., iş adamının şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlının Sinop Durağan nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

SÜNNET ŞÖLENİNE YARDIM" DİYE DOLANDIRDI

Samsun'da bir kişi kendisini belediyeden arayıp sünnet şölenine yardım topluyormuş gibi yapıp bir kişiden bin 500 lira para alıp dolandırırken, 1 kişiyi de dolandırmaya kalkıştı. 

Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir dolandırıcı, kendisini Atakum Belediyesi'nden sosyal hizmetler sorumlusu başkan yardımcısı olarak tanıtıp telefonla aradığı 2 kişiden belediyenin sünnet şöleni için yardım topladığını belirtti. 49 yaşındaki B.G.'den bin 500 lira para alarak dolandıran dolandırıcı, 49 yaşındaki M.K.'den de 3 bin lira para almaya çalıştı. Dolandırıldığını anlayan B.G. ile dolandırılmaya çalışılan M.K., polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkanın Adını Kullanarak İş Adamlarını Dolandırmaya Kalktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0