GÜNDEM

Başkan'dan Dilek Öğretmene Anlamlı Ziyaret

 
 99
Başkan'dan Dilek Öğretmene Anlamlı Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi`nin seçtiği "Dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer alan Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu öğretmeni Bafralı Dilek Livaneli`yi görev yaptığı okulda ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi`nin seçtiği "Dünyada en iyi 50 öğretmen" arasında yer alan Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu öğretmeni Bafralı Dilek Livaneli`yi görev yaptığı okulda ziyaret etti.

Ziyarete; Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ayhan Sonkaya, Kumköy Muhtarı Muzaffer Bölükbaş, Kumköy Mahallesi Camii İmam Hatibi Kerim Aydemir, Dilek öğretmenin babası Hüseyin Vanlı, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Okulun önünde öğrenciler ve halk tarafından karşılanan Başkan Şahin, Dilek öğretmeni tebrik ederek çiçek buketi takdim etti. Daha sonra öğrencilerle birlikte sınıfa geçildi. Sınıfta öğrencilerle bir müddet sohbet edildikten sonra, Yerli Malı Haftası nedeni ile veliler tarafından hazırlanan ev yapımı yemekler ikram edildi. 

Başarılı öğretmen Dilek Livaneli: "Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin`in bizleri ziyaret etmesi beni çok mutlu etti. Kendisi aynı zamanda bir öğretmendir. Ben de onun öğrencilerindenim. Bu ziyaret ile onun ne kadar duyarlı bir insan olduğunu bir kez daha görmüş olduk." dedi. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise "Dilek öğretmenimizin ortaya koyduğu idealist yaklaşım ve başarı sadece Bafra`mızın değil tüm ülkemizin göğsünü kabarttı.Ülkemizin ihtiyaç duyduğu mesleki duruş tamda bu. Kendisinin nezdinde ailesi,camiası,öğrencileri ve öğrenci velilerini kutluyorum.Başarıların devamını diliyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan'dan Dilek Öğretmene Anlamlı Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0