GÜNDEM

Başkan Zihni Şahin Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

 
 70
Başkan Zihni Şahin Turizm Fakültesini Ziyaret Etti - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilköğretim haftası etkinliklerinin ardından eğitim ve öğretime başlayan Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilköğretim haftası etkinliklerinin ardından eğitim ve öğretime başlayan Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesini ziyaret etti.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Şahin, okulun peyzaj düzenlemesi ile ilgili çalışmaları da yerinde inceledi. 

Peyzaj çalışmalarının kısa süre de bitirileceğini belirten Başkan Şahin, çalışmalar sonucunda okul çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti. 

Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin öğrencileriyle de bir araya gelen Başkan Zihni Şahin, yeni öğrencilerle de sohbet edip isteklerini dinledi. 

Başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennisinde bulunan Başkan Zihni Şahin; "Bafra`mız için Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin ayrı bir önemi ve yeri var. Eğitime yapılan yatırımların diğer yatırımlar arasında büyük önem taşımakta. Böylesi bir hizmetin Bafra`mıza kazandırılmasında emeği olan Aşcı ailesine bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. Fakültemizin öğrencileri olan sizler, buradaki eğitim hayatınız süresince bizlerin misafiri olacaksınız. Sizlerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyecek ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm olmaya çalışacağız. Fakültemizin tüm öğrencilerine başarılar diliyorum."  dedi

Başkan Şahin Ziyaretin sonunda öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Zihni Şahin Turizm Fakültesini Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0