GÜNDEM

Başkan Zihni Şahin: Adnan Menderes Parkını Tamamen

 
 157
Başkan Zihni Şahin: Adnan Menderes Parkını Tamamen - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 4,5 yılda yaptığı proje ve hizmetleri arasında yer alan çevre, park, dinlenme ve mesire alanları, engelli çocuk oyun grupları, fitnes alanları ve çocuk oyun parkları ile dikkat çekti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 4,5 yılda yaptığı proje ve hizmetleri arasında yer alan çevre, park, dinlenme ve mesire alanları, engelli çocuk oyun grupları, fitnes alanları ve çocuk oyun parkları ile dikkat çekti.

Başkan Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bafra Belediyesi olarak Park, bahçe, çocuk oyun alanları ve çevre düzenlemelerine büyük önem verdik. Adnan menderes Parkının tamamen restore edilmesi, spor ve oyun alanlarının oluşturulması, Bafra Girişi peyzaj projesi ve kent meydanının tamamlanması, çocuk oyun parklarında kauçuk zemin uygulamalarının yanında, Ali Kale Turistik tesislerinde ki çocuk oyun grubu da yenilenmişti.  Fatih Mahallemizde iki ve Tabakhane mahallemizde ise bir yeni park kurduk. Çocuk oyun parklarımızı ise düzenli olarak yeniledik. Çamlık Mesire alnını yeniden düzenledik. Halkımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda piknik yapmasına katkı verdik.

Çevreye duyarlı bir Belediyecilik kapsamında Atatürk ve Duha Sertkaya bulvarında saksı içinde aydınlatma direklerine 150 adet sarkık Petunya astık. Ali Kale turistik tesislerimizde, Musa Cevher Dudayev Bulvarında ve çeşitli caddelerimizin orta refüjlerinde,  Kavşaklarda, Okul Bahçelerimizde ve Sedde de ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları yapıldı.

Engelli Çocuklarımız İçin 2 Çocuk Oyun Parkı

Hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatın içinden engelli insanlarımızı için engelleri kaldırmaya çalışmalıyız. Adnan Menderes Parkında ve Asırlık Büyük parkta Engelli çocuk oyun grupları kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Adnan Menderes Parkımız Artık 365 Gün Hizmet Veriyor

Adnan Menderes Parkımızı yeniledik. Basketbol Sahası, Kapalı Alanları, Fitnes grupları, kauçuk zeminli çocuk oyun grupları, kafeteryası, restorandı, Havuzu, aydınlatma, bitkilendirme ve çevre düzenlemeleri İle Bafra`mızın ve çocuklarımızın hizmetine yepyeni bir park sunduk, sosyal hayatımıza örnek bir alternatif Kazandırdık.  Halkımızın memnuniyetleri ve duaları bizleri çok mutlu etmektedir. Bütün bu çalışmaların Bafra`mıza, insanlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum."    Dedi.

 

 

 

Bafranın haberi, bafra