SAMSUN

Başkan Yılmaz'dan Minik Ayşenur'a Ziyaret

 
 86
Başkan Yılmaz'dan Minik Ayşenur'a Ziyaret - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstiklal Marşı'nın tamamını dinleyerek öğrenip kendine has tarzıyla okumasıyla hayranı olduğu 5 yaşındaki Ayşenur Özen'i evinde ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstiklal Marşı'nın tamamını dinleyerek öğrenip kendine has tarzıyla okumasıyla hayranı olduğu 5 yaşındaki Ayşenur Özen'i evinde ziyaret etti

Vezirköprü ilçesine bağlı Tahtaköprü Mahallesi'nde yaşayan küçük Ayşenur ile buluşan Başkan Yılmaz, hasret giderip oyuncak hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinin köylerinde yapımı süren alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz ile köylerin yol ve içme suyu problemlerini gidermek için başlatılan proje çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi alan Başkan Yılmaz, bahar ayına girilmesi sebebiyle çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini de dinleyen Başkan Yılmaz, söz verdikleri tüm yatırımları eksiksiz bir şekilde hayata geçireceklerini kaydetti.

Vezirköprü inceleme gezisinde Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yoğun çalışma temposunun stresini hayranı olduğu küçük Ayşenur ile attı. İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Sarıdibek Mahallesi'ndeki incelemelerinden dönerken Tahtaköprü Mahallesi'nde yaşayan Ayşenur Özen'in evine uğrayan Başkan Yılmaz, Tahtaköprü İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Ayşenur'u kucağına alıp dakikalarca sevdi. Ayşenur'un 4 yaşındaki kardeşi Nurbanu ve 4.5 aylık kardeşi Emine Sıla'yı da öpüp seven Başkan Yılmaz, yanında getirdiği oyuncakları onlara hediye etti. İnşaat işçisi babası Abdullah Özen ve anne Meryem Özen ile sohbet eden Başkan Yılmaz, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz'dan Minik Ayşenur'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0