SAMSUN

Başkan Yılmaz'a Ulaşım Master Planı Brifingi

 
 87
Başkan Yılmaz'a Ulaşım Master Planı Brifingi - Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A

Ş. tarafından hazırlanan Ulaşım Master Planı hazırlık dosyası hakkında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a sunum eşliğinde brifing verildi.

SAMULAŞ A.Ş Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Kadir Gürkan ve SAMULAŞ A.Ş. bölüm yöneticileri katıldı.

ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIKLARI TAMAM

Toplantıda Başkan Yılmaz'a Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Kadir Gürkan tarafından Ulaşım Master Planı hazırlık dosyası hakkında brifing verildi. Ulaşım Master Planı'nın kent için önemli bir çalışma olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün çalışmaların plan ve program dahilinde yapılacağını söyledi.

YILMAZ: "KENT İÇİNDE YAŞANAN AKSAKLIKLAR SON BULSUN"

Başkan Yılmaz, ayrıca kent içinde yaşanan toplu taşıma aksaklıklarının giderilmesi konusunda da acil çalışma yapılması talimatı verdi. Toplantıda, Ulaşım Master Planı kapsamında mevcut taşıma güzergahlarının güncelleştirilmesi, toplu taşıma ve trafiğin yeniden planlanması konuları masaya yatırıldı. Yapımı devam etmekte olan hatta bağlı çalışacak taslak ring güzergahlarının görüşülmesi ve işletme modelleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz'a Ulaşım Master Planı Brifingi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0