SAMSUN

Başkan Yılmaz: "Biz Bu İşe Sevdalıyız"

 
 879
Başkan Yılmaz: "Biz Bu İşe Sevdalıyız" - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu

Köy ziyaretlerinde 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, herkesi çocuklarının geleceğine sahip çıkmaya davet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye bürokratlarıyla birlikte Vezirköprü ilçesinde inceleme gezisi düzenledi. İncelemelere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İlçenin Çalköy, Yürükçal, Güldere, Çekalan, Tatarkale, Tekkekıran, Danabaş, Kabalı, Kaplancık, İmircik, Özyörük, Kuyumcu, Devalan ve Alancık köylerini dolaşarak Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin beton yol ve SASKİ'nin su ve kanalizasyon projelerine ilişkin yetkililerden bilgi alan Başkan Yılmaz, muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

İnceleme gezisi sırasında Yusuf isimli ilkokul öğrencisini gören Başkan Yılmaz, aracını durdurarak öğrencinin yanına gitti. Öğrencinin adaşı olduğunu ve babasının ise çalışmak üzere Bursa'ya gittiğini öğrenen Başkan Yılmaz, küçük Yusuf'a oyuncak ve okul malzemeleri hediye etti.

Köy ziyaretlerinde çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, "Bütün bu alt yapı yatırımlarını biz yapacağız. Biz bu işe sevdalıyız. İyi bir ekibimiz var ve gece gündüz çalışıyoruz. Bütün bu çalışmaların tek sebebi insanımızın yaşam kalitesini artırmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda bizlere talimatları var. Bu alt yapı sorunlarını mutlaka bitireceğiz. Bu işleri biliyoruz. Merak etmeyin. Zamanı geldiğinde yolsuz ve susuz köyümüz kalmayacak" dedi.

1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Başkan Yılmaz, "Türkiye başarısız olsun, içi karışsın, dolar artsın, ekonomi allak bullak olsun, koalisyon olsun diye birileri can atıyor. Oysa bu ülke hepimizin ve gelişmek, kalkınmak zorundayız. 2 Kasım'da birilerinin zil takıp oynamasına müsaade etmeyin. Bu memleket hepimizin, hepimiz sahip çıkmalıyız. Onun için 1 Kasım'da sandıklarınıza ve çocuklarınızın geleceğine sahip çıkmalısınız" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz: "Biz Bu İşe Sevdalıyız" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0