SAMSUN

Başkan Yılmaz: "Hevesiniz Kursağınızda Kalacak"

 
 472
Başkan Yılmaz: "Hevesiniz Kursağınızda Kalacak" - Samsun'un Ayvacık ilçesinde muhtarlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tek başlarına iktidar olma umutları kalmamış, yenilgilerle bozguna uğramış partiler, bir araya gelirsek AK Parti'den kurtuluruz hevesine girmişler
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Ayvacık ilçesinde muhtarlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tek başlarına iktidar olma umutları kalmamış, yenilgilerle bozguna uğramış partiler, bir araya gelirsek AK Parti'den kurtuluruz hevesine girmişler

Ama hiç heveslenmesinler, o heves pazar akşamı kursaklarında kalacak" dedi.

Ayvacık'ta muhtarlarla istişare toplantısı yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık'a 2 yıllık bir eylem planı hazırladıklarını belirtti

"AYVACIK TURİZM CENNETİ OLACAK"

Kahvaltı sonrasında muhtarlara seslenen Başkan Yılmaz, Ayvacık'ın Türkiye'nin saklı cennet yerlerinden birisi olduğunu belirterek, ilçeyi turizmde ilk sıralara taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Yılmaz, "Samsun'da otobüslerle insanların Ayvacık'a gelmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Bana göre Ayvacık Türkiye'nin en güzel yerlerinden birisi. Tamamen etrafımız doğal. Çirkinleşmiş bir tane yapı yok. Bu etrafımızdaki muhteşem tabloyu herkesin görmesini ve turizm cenneti dediğimiz Ayvacık'ın farkını ortaya çıkarmanın çalışmalarını yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu çalışmaları daha da hızlandıracağız" dedi.

" 'EYVAH YOL BOZULDU' CÜMLESİ TARİH OLUYOR"

Alt yapı ve yollarla ilgili İl Özel İdaresi döneminde yapılan sistemi çöpe attıklarını belirten Yılmaz, "Artık eski sistemi tamamen çöpe attık. Yaptığımız yollarda kalite için uğraşıyoruz. Yani bir sene önce yapılmış bir yolu bir sene sonra tekrar bozulduğu için yapmayacağız. Çünkü bozulma olayı diye bir şey söz konusu olmayacak. İl Özel İdaresi döneminde her yıl yapılan yollar bozulduğu için tekrar tekrar çalışma yapılırdı. Şimdi bizim yaptığımız sistemle en az 10 yıl geriye dönüp yollara tekrar bakmayacağız. Eyvah yol bozuldu cümlesini tarihe gömeceğiz" diye konuştu.

"1.5 YILDA 20 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI"

Ayvacık'a 1.5 yılda 20 milyon TL'lik yatırım yapıldığını kaydeden Başkan Yılmaz, muhtarlara, "Arkanıza yaslanın rahat olun. Köylerinizdeki tüm alt yapı ve yollarla ilgili sorunlar son bulacak. Sizlere söz veriyorum. 2019'un sonunda bambaşka bir Ayvacık'ı ortaya koyacağız. Şimdiden köy yollarınızın fotoğraflarınızı çekin. 4 yıl sonra tanıyamayacaksınız" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN PARTİLER BİRLİK ETMİŞ AK PARTİ'YE VURUYOR"

Seçimlere son 48 saat kaldığına dikkat çeken Yılmaz, "Benden önce milletvekili adaylarımız ve il başkanımız gelmiştir. Seçimin önemini sizlere anlatmıştır. Siz de farkında mısınız bu seçimde ilginç bir durum var. Bütün partiler birlik etmiş AK Parti'ye vuruyor. Allah aşkına sizin AK Parti ile derdiniz ne. Neden yaptıklarını takdir etmiyorsunuz. Bu kadar da çekememezlik olmaz. AK Parti 13 senedir Türkiye'yi yüzde 65 enflasyonlardan yüzde 8 enflasyonlar seviyesine indirmiş. İnsanların iktisadi imkanlarını yükseltmiş. Ülkeyi baştan aşağı imar etmiş. Dolu dizgin geleceğe koşan bir partiye her gün saldırıyorlar. Tek başlarına iktidar olma umutları kalmamış yenilgilerle bozguna uğramış partiler bir araya gelirsek AK Parti'den kurtuluruz hevesine girmişler. Ama hiç heveslenmesinler, o heves pazar akşamı kursaklarında kalacak. Koalisyon ümitlerine düşmüşler. AK Parti'den ne kadar oy kopartırsak kardır gözüyle bakıyorlar. Senin çaban sana hayırlı olsun ancak benim insanım onu istemez. Benim milletim çünkü refahı AK Parti ile gördü. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere bunları anlatıyorum. Sizler de köylerinizin belediye başkanlarısınız. Sizler de köylerinizde bunları anlatın. Anlatın ki vicdanınız rahat olsun. Seçimin sonucu zaten belli. AK Parti yine tek başına iktidarını kuracak. Muhalefet ne yaparsa yapsın. Onlar yaptığı ile kalacak" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANI KÖYLERE HİZMET DEDİKTEN SONRA BEN DAHA NASIL DURURUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun ziyareti sırasında 'köyleri asla ihmal etme' dediğini de hatırlatan Yılmaz şöyle konuştu: "Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı bana 'köyleri ihmal etme'. Köylere hizmet dedikten sonra beni daha kim tutar. Onun talimatı benim başımın üstüne. Bir Cumhurbaşkanı olarak onun bu hassasiyeti ortada iken ben daha nasıl köyleri ihmal ederim."

Başkan Yılmaz, muhtarlarla toplantısının ardından Çamalan-Kabaklı,Eynel ve Yeniköy Mahallelerinde yapımı tamamlanan beton asfalt yollarında incelemelerde bulundu. Köylerde vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Özellikle yöre kadınlarının ve çocukların Başkan Yılmaz'a ilgisi büyük oldu.

Başkan Yılmaz, Samsunspor'un bu akşam İstanbul'da Antalyaspor ile oynayacağı maç için herkesten destek ve dua istedi. Yılmaz'a ziyaretlerde, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve Mustafa Yurt ile daire başkanları eşlik etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz: "Hevesiniz Kursağınızda Kalacak" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0