GÜNDEM

Başkan Yılmaz, Bafra`nın Sorunlarını Masaya Yatırdı

 
 81
Başkan Yılmaz, Bafra`nınSorunlarını Masaya Yatırdı - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde teknik inceleme gezisi ve toplantısı yaptı
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde teknik inceleme gezisi ve toplantısı yaptı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve belediye bürokratları ile toplantı gerçekleştiren Başkan Yılmaz, ilçedeki sorunları masaya yatırdı. İlçedeki çöp ve çöp kokusu problemini değerlendiren Başkan Yılmaz, ilgili bürokratlara acilen proje hazırlanması ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri`nde gerçekleşen hizmet istişare toplantısına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Coşkun Öncel, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Ulubay ile Bafra Belediyesi bürokratları katıldı.

Bafra`nın çöp sorunu, organize sanayi bölgesi bağlantı yolu, cadde yollarının rekreasyonu, Sette Projesi ve Kent Park Projesi ile köprü ihtiyaçları gibi birçok sorunu masaya yatıran Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantıda Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`den detaylı bilgi aldı. Gençleri bonzai tehlikesinden korumak için spor yatırımlarının gerekliliğinin de altını çizen Başkan Yılmaz, Dededağ köyünde yapımı süren tam donanımlı halı saha gibi 3 tane daha yapmak istediklerini, bu amaçla yer bulunmasını istedi. Başkan Yılmaz ayrıca çocuklar için mahallelere oyun parkları serpiştireceklerini kaydetti.

"BAFRA ÇÖP SORUNUNDAN KURTULACAK"

Samsun`un önemli tarım ovalarından olan Bafra`yı çöp ve çöp kokusu probleminden kurtaracaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Bu projenin adına çöp mezarlığı diyelim. Çöp dökülen alanı, kazandığınız zaman altından çöp çıkan, üstünde nebati toprak olan daha sonra da ağaçlandıracağımız bir depoya dönüştüreceğiz. Metan bacalarını da çakıp çöp kokusu ve çöp sorunundan ilçemizi kurtarmış olacağız. Bürokratlarımıza gerekli talimatları verdik. Gelip incelemelerini yaptıktan sonra hemen projelendirip çalışmalara başlayacağız"  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz, Bafra`nın Sorunlarını Masaya Yatırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0