SAMSUN

Başkan Yılmaz, Asarcıklılar İle "Kardeşlik İftarı"nda Buluştu

 
 316
Başkan Yılmaz, Asarcıklılarİle "Kardeşlik İftarı"nda Buluştu - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Asarcık ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na katıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Asarcık ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na katıldı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve SASKİ Genel Müdürlüğü'nün 30 Mart seçimlerinden sonra önemli alt yapı çalışmaları gerçekleştirdiği ilçelerden biri olan Asarcık, toplu halk iftarına ev sahipliği yaptı. İlçe meydanında düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık Kaymakamı Hüseyin Tutuş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

İftarın ardından Asarcıklı hemşerilerine hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halkla iç içe iftar programlarını çok önemsediğini belirterek, yüksek katılımdan dolayı teşekkür etti. Herkesin evinde orucunu açacak bir tas yemeği ile iki dilim ekmeği bulunduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "Ancak siz, bizim davetimize icabet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan, birlik demek, beraberlik dermek, kardeşlik demek, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam Ramazan'ın tüm özelliklerini ve güzelliklerini yaşıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim Ramazan dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin. Cenabı Hak, ölmüşlerimizin günahlarını af, mekanlarını cennet eylesin. Bizimde hatalarımızı, kusurlarımızı, günahlarımızı bağışlasın. Ramazanınız ve bayramınız mübarek olsun" dedi.

Akşam namazının ardından belediye tarafından yaptırılan kafede vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz, Asarcıklılar İle "Kardeşlik İftarı"nda Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0