SAMSUN

Başkan Tok'tan Miniklere Çevre Bilinci

 
 181
Başkan Tok'tan Miniklere Çevre Bilinci - İlkadım İlçesi 75
Bafra Haber

 |  - İlkadım İlçesi 75

Yıl Ortaokulu'nda öğrenciler ile fidan dikimi gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geleceğin çınarları gençlerimiz ile birlikte gelecek için fidanlar dikiyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi iş birliği ile İlkadım İlçe genelindeki okullarda öğrencilere çevre bilincinin aşılanması amacıyla çeşitlik etiklikler düzenlendi. 75. Yıl Ortaokulu'nda gerçekleştirilen fidan dikim ve çevre bilinci programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, İlkadım Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Kurt, İlkadım Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri HAK-İŞ Samsun İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, İlkadım Belediyesi birim müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Minik öğrencilere çevre bilinci hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geleceğimiz için gelecek nesillerimiz için doğayı korumalı, ağaçlandırma yapmalıyız" dedi. Başkan Tok daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul öğretmenlerine çiçek hediye etti.

"HER ZAMAN BİR HEDEFİNİZ OLSUN"

Öğrencilere yaptığı konuşmada miniklere nasihatler veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün geleceğimizin mimarı olacak gençlerimizle çocuklarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Gençlerimizin gözlerinin içinin parıl parıl parladığını görmek geleceğe dair ümitlerimizi kat kat arttırıyor. Çocuklarımızın bizlere olan ilgisi sevgisi ve saygısı bizleri son derece memnun ediyor. Bizler de çocuklarımız gibi bu okul sıralarından geçerek bu noktalara geldik. Gençlerimizin her zaman bir hedefi olmalıdır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmelilerdir. Yapacakları işi seve seve yapmalıdırlar. İnsanlar sevmediği istemedi konuda hiçbir zaman başarılı olamıyorlar. Gerek öğrencilik gerek ileride mesleklerini seve seve yapmalıdırlar. Bizler de İlkadım Belediyesi olarak öğrencilerimizin daha ferah ortamlarda dinlenmeleri daha modern çevrelerde vakit geçirmeleri için okullarımızın bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarına önem veriyoruz. Bu gün de geleceğimizin çınarları ile gelecek için fidanlar dikiyoruz. Aslında yerel yönetimler olarak yaptığımız hizmetler projelerde bu konu gibidir. Bugün ufak görünen hizmetler projeler aslında gelecek için büyük adımlardır. Geleceğimiz olan gençlerimizi vatan ve millet sevgisi ile geçmişine saygılı bireyler olarak yetiştirmek geleceğe büyük bir çınar hazırlamaktır" diye konuştu.

BİRLİKTE CAN SUYU VERDİLER

Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte okul bahçesinde vakit geçirerek miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 75. Yıl Ortaokulu 2-B Sınıfı öğrencisi Şeref Yağız Özyurt ile birlikte ilk fidanı dikti. Başkan Tok ve Şeref Yağız Özyurt daha sonra ilk fidana birlikte can suyu verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Tok'tan Miniklere Çevre Bilinci içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0