GÜNDEM

Başkan Senin De Mi Fıskiyeni Kırdılar?

 
 39
Başkan Senin De Mi Fıskiyeni Kırdılar? - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş, Cumhuriyet Meydanı`nda bulunan havuzun fıskiyelerinin çalışmamasına tepkisini Bafra Haber`e şikayet ederek gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu vatandaş haberi / Samsun`un Bafra ilçesinde sorumlu bir vatandaş, Cumhuriyet Meydanı`nda bulunan havuzun fıskiyelerinin çalışmamasına tepkisini Bafra Haber`e şikayet ederek gösterdi.

Cumhuriyet Meydanında bulunan büyük havuzun geçtiğimiz yaz aylarından itibaren çalışmadığını iddia eden vatandaş  tepkisini Bafra Haber`e bildirerek gösterdi.

Yapılan ihbar sonrası Bafra Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü yetkilisi, havuzun fıskiyelerinin 19.00 ile 23.00 aralarında otomatik çalıştığını belirtti. Akşam saatlerinde çalıştığı söylenen fıskiyelerin çalışmadığı görüldü. Diğer bir konu ise fıskıyelerin gün içerisinde sıcaklığın yoğun olarak hissedildiği saatlerde çalışmaması. Gün içerisinde serinlik vermesi gereken havuzun akşam saatlerinde çalışması insanları düşündürüyor.

Sorumlu vatandaş ise tepkisini şu şekilde dile getirdi:

Cumhuriyet Meydanı`ndaki havuzun fıskiyeleri yanılmıyorsam bu yaz hiç çalışmadı.Etrafındaki banklarda oturan ve oradan geçen insanlara serinlik verse kötü mü olur? Çarşımıza da bir görsellik katmaz mı? Fıskiyeler neden çalışmıyor acaba?

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Senin De Mi Fıskiyeni Kırdılar? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0